Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía somrient

El desig de Clara Chía i Gerard Piqué que podria destrossar a Shakira

Surten a la llum més detalls sobre la relació

Gerard Piqué i Clara Chía no deixen de fer passes endavant en la seva relació. Si fa uns dies els informàvem sobre els rumors de la possible boda, uns rumors que cada cop tenen més pes, ara els informem del següent pas.

I és que, segons sembla, Clara Chía voldria tenir la nena que Shakira hauria demanat, en nombroses ocasions, a Gerard Piqué. Sí, una notícia que ningú esperava, almenys de moment.

Gerard Piqué i Clara Chía, bebè a la vista?

És una realitat que la parella, cada dia s'avé més. Tot i que n'hi ha molts que creien que, Chía, seria passatgera a la vida de l'exfutbolista, tot això ha quedat lluny de la realitat. Mentre passegen junts i amb normalitat per Barcelona, els rumors sobre la seva relació cada dia són més.

Tal com els vam informar, l'última notícia és que ja han començat els plans de boda. Aquest, seria el primer pas perquè Clara Chía pugui passar temps amb Milan i Sasha, cosa que a hores d'ara no pot fer. L'exfutbolista té molt clar on són els límits, i pel que sembla, vol mantenir lluny els seus fills de la seva nova relació, almenys fins ara.

Imatge de Gerard Piqué amb la seva parella Clara Chía
Gerard Piqué i Clara Chía voldrien casar-se. | @3gerardpique, Instagram

Sigui com sigui, ara la notícia és que Gerard Piqué podria ser pare per tercera vegada. Tot i que no va voler tenir més fills amb Shakira, ara, no descarta ser pare de nou. Segons informen diferents mitjans, Clara Chía i Gerard Piqué buscarien una nena, la que l'exfutbolista no va voler buscar amb Shakira.

Abans, però, sembla que la parella passarà per l'altar. Pel que sembla, la boda estaria més a prop que mai. I és que, tal com va assegurar Look, tots dos ja haurien pres la decisió, i asseguren que els plans per a un dels dies més especials de la seva vida ja han començat. 

Amb tot, caldrà esperar per veure si, finalment, la parella dona un germà o germana a Milan i Sasha, o si, finalment, els el dona Shakira. La cantant serà mare per gestació subrogada, segons ha informat El Nacional i va assegurar la reconeguda pitonissa Monhi Vidente.