Imatge de Belén Esteban molt enfadada amb el dit aixecat en senyal d'amenaça

Les paraules de Belén Esteban sobre Olga Moreno que poca gent ha oblidat

Belén Esteban va ser molt contundent i dura, no va tenir pèls a la llengua

Belén Esteban és molt clara i directa, sempre diu el que pensa i no té objeccions a manifestar-ho de manera pública. Precisament aquest senyal d'identitat és el que li ha servit per tenir èxit a la televisió.

Belén Esteban ha parlat així de la seva vida privada, de la qual ara ha negat estar en crisi amb el seu marit, i també de famosos. N'és una bona mostra que fa uns mesos es va referir de manera contundent a Olga Moreno. Tant és així que la va deixar en dubte i avui encara hi ha persones que recorden aquestes paraules que va pronunciar en ple directe de 'Sálvame' .

Les recordem?

Belén Esteban va parlar clar sobre Olga Moreno i encara recorda el que va dir

Belén Esteban va mantenir durant molt de temps certa relació amb la dona d'Antonio David Flores i fins i tot amb la fillastra d'aquesta. Els va unir el representant que compartien, Agustín Etienne. És més, va arribar a creure's el que elles li explicaven sobre la mare de la jove, per la qual cosa les va defensar públicament.

Tot i això, les coses van canviar quan Telecinco va emetre la docusèrie de Carrasco i va sortir a la llum la veritat d'aquesta. Tot alhora que es van destapar també moltes mentides del clan Flores. En aquell instant, la col·laboradora va descobrir que havia estat enganyada en certes qüestions i va optar per no tornar a defensar la família esmentada.

L'enuig de Belén va anar a més amb el pas del temps i amb la separació de Moreno i el seu marit. Una ruptura en què es van produir situacions que es contradeien amb el que la sevillana sempre havia dit. Per això, un dia, el mes de gener passat, la de San Blas va esclatar a 'Sálvame'.

Belén Esteban amb cara d'ensurt al plató 'Sálvame'
Belén Esteban no es va quedar callada després dels esdeveniments que van tenir lloc | Mediaset

Amb contundència i duresa, Belén Esteban va carregar contra l'andalusa i els Flores. Ho va fer dient: «La família feliç ha pres el pèl a tothom. Mencionaré persones perquè ells les han mencionat, perquè aquesta gent el que després fa és esmentar els teus que no són famosos».

«No entenc que abans s'estimessin tant i ara aquest amor que ella tenia pels nens d'ell i viceversa ja no hi és. Aleshores, què ha passat?».

Olga Moreno parlant en un plató de televisió amb cara de preocupació
Belén Esteban va qüestionar l'amor que havien 'venut' sempre públicament | Mediaset

Amb això es referia que el noi ja no vivia amb Olga i que aquesta es plantejava deixar Màlaga i anar-se'n a Madrid. Fins i tot, que els fills d'Antonio ja no tenien relació estreta amb aquella ja que estaven compartint temps amb la nova parella d'ell, Marta Riesco.

En aquest sentit, Belén va afegir: «Jo recordo, en una entrevista amb Jorge Javier, Olga allà asseguda. El que va dir va ser que, si un dia se separava, un dels fills d'Antonio David, David, se n'aniria a viure. Aleshores, jo és que ara al·lucino».

Belén Esteban es va mostrar inflexible

Belén Esteban va exposar amb aquest discurs que tant els Flores com Moreno havien mentit a tothom. Sí, havien presumit d'un amor entre ells que ja havia acabat, demostrant que no era tan fort com intentaven vendre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A aquest punt s'hi havia arribat perquè, com va indicar Belén, «el temps està posant cadascú al seu lloc. És més, m'ho ha dit María Patiño i crec que és veritat. Crec que no seria estrany que potser amb el temps Olga parli amb Carrasco».

«Ja es veurà, perquè jo estic al·lucinant amb tot el que passa».

Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban va tornar a deixar perplex tothom amb les seves paraules | Mediaset

Així de ferma i sense pèls a la llengua va ser Belén Esteban. Va sorprendre molts espectadors indiscutiblement per aquestes paraules, perquè pensaven que era amiga de l'esmentat clan.