Imatge de Belén Esteban molt enfadada amb el dit aixecat en senyal d'amenaça

Belén Esteban publica les proves que demostren que Telecinco estava mentint

Belén Esteban ha demostrat que no està en crisi amb el seu marit

Belén Esteban va anunciar que emprendria accions legals contra tots aquells que parlessin de la vida privada del seu marit. Al llarg de la seva carrera a Telecinco, la col·laboradora sempre ha deixat clar que el seu marit era una persona anònima. A més, ha rebutjat ofertes importants perquè mai ha volgut participar als mitjans, per això exigeix i es mereix respecte.

Belén Esteban pensa que a Telecincoestan seguint la informació d'una persona que té un únic objectiu: minar la seva paciència. No li ha posat nom, però alguns pensen que està fent al·lusió a Diego Arrabal. El paparazzi va ser el primer a donar la informació, va dir que Belén estava en crisi amb la seva parella i que tenia problemes matrimonials.

Belén assegura que no és cert i demana que a Telecinco deixin de parlar del tema, ja que afecta directament la seva vida privada. Insisteix que és mentida, res del que han explicat des que va acabar 'Sálvame' s'ajusta a la veritat. En canvi, a 'Fiesta' van assegurar que havia tingut una discussió amb el seu marit enmig del carrer abans d'anar-se'n a Amèrica per treballar amb Netflix.

Belén Esteban a 'Superlativas', el podcast de Carlota Corredera, amb rostre neutre
Belén Esteban ha parlat molt clar | TVienes

Belén va assegurar que no era així i va demanar que deixessin de mencionar la seva parella. Ara, ha demostrat que ella tenia raó. Ha publicat unes fotos amb el seu marit que demostren que el seu matrimoni està perfectament i que no tenen problemes.

Belén Esteban va assegurar que Telecinco estava mentint

Belén no entén que a Telecinco en continuï parlant d'ella i dels col·laboradors de 'Sálvame', ja que la cadena va retirar el programa. Creu que han tornat a fer servir el seu nom perquè és sinònim d'audiència i pensa que estan mentint pel mateix motiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban està dolguda amb Telecinco | Mediaset

D'altra banda, ha assegurat que no té cap problema matrimonial, que no està en crisi i que no se separarà. Ha repetit el mateix moltes vegades, però ara ha aportat proves: unes fotos que ha publicat a Instagram. Ha compartit diverses instantànies del seu estiu perquè tothom sàpiga que es troba millor que mai.

Esteban se sent dolguda amb la cadena, la mateixa cadena a què ha donat grans dades d'audiència. La informació que li molesta s'ha publicat a 'Fiesta' i ja ha demostrat que no és certa.