Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera somrient

Telecinco pren una decisió amb Belén Esteban que sorprendrà Miguel Marcos

Belén Esteban torna a estar d'actualitat

Belén Esteban està vivint un estiu força mogudet després de sortir a la llum la suposada crisi entre ella i Miguel Marcos. El cap de setmana passat va saltar la notícia que el matrimoni estava travessant per problemes en la relació i Telecinco pensa treure'n profit.

En època estival, qualsevol notícia ajuda a generar interès i Mediaset necessita com mai un miracle. Per això, la cadena ha tornat a estirar Belén per augmentar els índexs d'audiència als seus programes amb menys èxit.

Telecinco torna a confiar en l'efecte Belén Esteban

Tot i que Belén Esteban ja no genera tanta expectació com abans, qualsevol cosa que passi a la vida és motiu d'anàlisi. Ara que s'ha acabat 'Sálvame', la col·laboradora ha tornat a les tardes de Telecinco.

La franja vespertina s'ha convertit en un maldecap per als directius, que senten que res funciona com s'esperaven. 'Mía es la venganza' i 'Así es la vida', han marcat mínims històrics i ja s'han produït les primeres conseqüències.

Belén Esteban amb cara d'enuig al plató 'Sálvame'
Telecinco recorre a Belén per intentar fer reflotar l'audiència | Mediaset

La primera té com a protagonista la sèrie de Lydia Bosch, els enregistraments de la qual s'han cancel·lat per la seva baixa audiència. El mateix problema és el que té l'espai encarregat de substituir Sálvame , que tampoc convenç els espectadors.

Aquí és on ha entrat en joc l'ex de Jesulín. Tot i que la tertuliana va desmentir la crisi a 'Fiesta' , el programa de Sandra Barneda insisteix a treure-li més suc. Sap que és l'única manera de mantenir l'audiència enganxada comptant amb l'efecte que Belén té en el públic.

Sandra Barneda i Cesar Muñoz, presentadors de Así es la vida
Belén Esteban es cola al plató d' 'Así es la vida' | Mediaset

Això suposa un pas enrere en l‟objectiu del grup audiovisual de canviar el rumb de la cadena. Mediaset desitja una línia editorial allunyada dels antics personatges per donar un aire renovat als nous formats.

No obstant això, atesa la poca acollida, no els ha quedat més remei que recórrer a velles glòries com Belén per fer reflotar la situació. Fins i tot han alimentat la polèmica sobre la suposada crisi amb testimonis que dubten de la versió de Belén. «A mi sí que hi ha coses que m'estranyen i també sé que hi ha agències darrere d'aquest tema des de fa temps», va comentar Ángela Portero.

Belén Esteban s'assabenta si el pla ha funcionat

Belén ha pogut comprovar si la seva figura continua sent un reclam per a Telecinco i la seva sorpresa ha estat màxima. L'ex de Jesulín és conscient que els seus 'belenazos' han passat a la història i que al públic ja no li interessa la seva vida.

N'és una prova com, ni apel·lant a la crisi entre ella i Miguel, 'Así es la vida' ha remuntat. És més, va sumar un mínim històric que posa en risc el programa de Sandra Barneda . Tot i això, Suso va poder parlar amb la col·laboradora i va assegurar que no estava passant un bon moment per culpa dels rumors.

«M'ha confirmat rotundament que no hi ha crisi entre ella i Miguel, m'ha sabut greu veure-la trista», va afirmar al plató. «La seva mare Carmen ens veu i pot arribar a pensar que és cert, m'agradaria dir-li que estigui tranquil·la», va afegir el col·laborador.

Belén Esteban amb cara d'enuig al plató 'Sálvame'
Belén Esteban ja no genera interès en l'audiència | Mediaset

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tot i que la resta de tertulians van escampar el dubte, el pronunciament de Belén dona per acabades les especulacions. Tot i això, el debat al voltant del matrimoni va sorprendre per tornar a veure la col·laboradora a les tardes de Telecinco .

Des que va acabar 'Sálvame' , la mare d'Andrea ha passat a un segon pla a Mediaset . Però, això no ha impedit que Telecinco intentés fer reflotar l'audiència incloent-la de nou a la franja vespertina. Mentrestant, Belén continua sense pronunciar-se a les xarxes gaudint de les seves llargues vacances.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!