Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Asraf Beno amb rostre seriós

Asraf Beno sorprèn en revelar quant ha engreixat des de 'Supervivientes'

Asraf Beno confessa quin és el seu estat de salut

Asraf Beno va ser un dels concursants de la darrera edició de 'Supervivientes' que més pes va perdre durant l'aventura. Els més de 100 dies que va passar a Hondures van acabar fent efecte en ell, no només a nivell físic sinó també mental. Després de tornar a la normalitat, el xicot d'Isa Pantoja s'ha volgut sincerar amb els seus seguidors explicant com es troba.

Asraf Beno està disposat a reprendre els plans que va ajornar per viatjar als Cayos mentre intenta recuperar-se. No està sent una tasca fàcil, però almenys compta amb el suport de la seva noia de qui no se separa des que va acabar el concurs.

Asraf Beno confessa quant ha engreixat després del concurs

Asraf no va poder evitar l'impacte que li va suposar veure's per primera vegada davant del mirall. El model va batre el rècord de l'edició perdent 21,6 quilos, una xifra molt superior a la de la resta de concursants.

Tres setmanes després de la gran final, el nuvi d'Isa s'ha volgut sincerar amb els fans sotmetent-se a una ronda de preguntes. A banda de mostrar les marques que han deixat a la seva pell els mosquits, el corall i la resta de vegetació, Asraf també ha confessat patir altres seqüeles.

Captura del programa 'Supervivientes' del dijous 11 de maig
Asraf Beno ha sigut el concursant que més va perdre a 'Supervivientes 2023' | Telecinco

La que més li costa superar és el cansament que està patint des que va arribar d'Hondures. La mala alimentació ha minvat les seves forces i encara no se sent amb energia per reprendre la seva rutina al gimnàs. «No em noto amb energia, ahir vaig anar al gimnàs i no vaig poder fer res», va explicar.

El que sí que ha fet és menjar, sobretot aquelles coses que no ha pogut degustar a l'illa com la pizza, hamburgueses i llaminadures. Un cop satisfet aquest antull, Beno ja ha reprès una alimentació més sana.

Tot i que el ceutí assegura que no té ansietat pel menjar, sí que ha sucumbit als capricis més llaminers, cosa que l'ha ajudat a engreixar-se cinc quilos que ja s'aprecien en el seu aspecte. No obstant això, encara hi ha coses a què li costa acostumar-se, com el fet de poder dormir en un llit. «Em costa força, els primers dies em feia molt mal l'esquena», ha relatat als seus seguidors.

Asraf Beno assegura que està en xoc

Per Asraf participar a 'Supervivientes 2023' ha estat tota una experiència. Malgrat com de malament ho va passar, per a ell va suposar un aprenentatge i, sobretot, li ha servit per veure la vida «diferent».

Un exemple és la sensació que li va produir anar a un centre comercial poc després de tornar d'Hondures. Veure's envoltat de tanta gent li va produir un impacte i va començar a angoixar-se. «Se'm fa molt fort anar a un centre comercial perquè hi ha molta gent, és una bogeria», ha comentat.

Storie d'Asraf Beno a Instagram menjant pizza amb Isa Pantoja el 2 de juliol de 2023
Asraf Beno confessa que ha engreixat cinc quilos | Instagram, asraf_beno

«Estic una mica en xoc perquè no veig la vida de la mateixa manera», assenyalava. El xicot d'Isa reconeix que li ha quedat una mica de trauma i que li costa deixar enrere certs comportaments que va tenir als Cayos.

«Veig un arbre i miro quin fruit és, vaig a la platja i vull agafar els crancs que hi ha a la roca», se sincerava. Almenys no pateix ansietat pel menjar com la resta dels seus companys d'aventura.

«A nivell menjar ja res. He menjat llaminadures, hamburgueses, pizzes, galetes, ja estic satisfet», reconeixia. Això sí, no hi ha dia que Asraf no es doni un caprici aprofitant que encara ha de guanyar una mica més de pes.

Al setembre se celebrarà el seu casament amb Isa i Beno vol que, en aquestes dates, hagi pogut recuperar una mica de forma física. Per davant li queda un estiu per aconseguir el seu objectiu i sembla que el model va per bon camí.