Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Mercedes Milà amb el rostre serio

Mercedes Milá, implacable amb Bertín Osborne per les seves paraules sobre l'embaràs

Mercedes Milá, molt crítica amb el comportament de Bertín Osborne

La pròxima paternitat de Bertín Osborne ha esdevingut el tema del moment. Sobretot, per les paraules que el cantant de 69 anys pronunciava després de saltar la bomba. I és que no es tallava a l'hora d'assenyalar que el nen havia estat un accident i que no era planejat ni molt menys desitjat.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre durant la presentació del seu darrer àlbum, '40 años son pocos'
Bertín Osborne tornarà a ser pare amb 69 anys | GTRES

«No és buscat ni desitjat. Procuraré que no li falti de res», arribava a dir. Unes declaracions força dures que han aconseguit suscitar un gran debat, on fins i tot cares tan importants com Mercedes Milá s'han atrevit a opinar.

La periodista, que no sol mossegar-se la llengua, ha atacat amb duresa Osborne per la reacció que ha tingut a l'embaràs de Gabriela Guillén. D'aquesta manera, no ha dubtat a l'hora de publicar un vídeo a les xarxes socials en què es dirigeix directament al cantant.

Mercedes Milá sentència Bertín Osborne

«Aquest és un vídeo que dirigeixo directament a Bertín Osborne. Em surt de l'ànima. Bertín, fill, ens coneixem fa molts anys», ha començat dient la mítica presentadora.

«Però aquesta reacció teva a l'embaràs de la noia amb qui estaves, ets o el que sigui...», ha assenyalat força indignada. «El cas és que has tingut relacions amb ella, t'has ficat al llit amb ella, l'has ficat en calent», li ha recriminat.

Primer pla Mercedes Milá amb rostre somrient
Mercedes Milá, implacable contra Bertín | Europa Press

«La teva reacció que és un fill no desitjat és tan repugnant, tan antiga, tan trista, és tan com passava abans quan les dones es trobaven que la persona que tenien relació es desentenia de les conseqüències», ha continuat implacable.

«T'ho dic, segurament, sent massa excessiva, però no et puc dir una altra cosa. I a ella li envio una abraçada enorme per dir-li: no estàs sola», concloïa. Un vídeo que ràpidament aconseguia fer-se viral i que ha estat molt aplaudit a les xarxes socials, on molts s'han mostrat a favor de Milá.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!