Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alba Carrillo parlant a càmera amb indignació al programa 'Ya es mediodía'

Alba Carrillo parla clar: per què Jorge Pérez continua treballant a la televisió

Alba Carrillo continua la seva particular polèmica contra Mediaset

Alba Carrillo està demostrant que no té por de res ni de ningú. Una cosa que sempre n'ha deixat constància, però aquesta vegada encara més. A través del seu nou canal a Twitch, la que fos una de les col·laboradores estrella de Mediasetestà airejant tot el que ha viscut a la televisió els últims anys.

Alba va ser la gran protagonista indiscutible de la graella de Telecincoamb el seu afer amb Jorge Pérez. Ara, l'excol·laboradora ha revelat el motiu pel qual ja no és present a la televisió i Jorge Pérez sí que segueix treballant. Encara que la model no ha donat noms, sí que s'ha atrevit a assenyalar algú molt concret.

Alba Carrillo parla de la seva sortida de Telecinco

Alba Carrillo està disposada a deixar anar tot el que ha viscut entre bastidors durant el seu pas per Telecinco. Amb cada nova declaració a les seves xarxes socials, la col·laboradora aconsegueix generar molt enrenou i omplir titulars.

Alba Carrillo en un directe parlant de 'Vaya Vacaciones' enfadada, al programa 'El Salón de Té'
Alba Carrillo li ha declarat la guerra a Mediaset | Twitch, Salón de Té

La seva abrupta sortida del grup audiovisual és de tot menys discreta, ja que no està deixant indiferent a absolutament ningú. En una de les seves intervencions recents, Alba Carrillo ha parlat molt clar sobre el motiu que ha propiciat la sortida de la cadena.

Però, a més a més, gràcies a les seves paraules, podem intuir el motiu pel qual Jorge Pérez encara continua present a la cadena. I és que, a través d'una 'storie' d'Instagram, l'excol·laboradora de televisió parlava clar. «Posarem que hi ha una persona, que és dona i que és dolenta com el dimoni», començava explicant Carrillo.

«A aquesta persona l'anomenarem 'Whisper', perquè està dins de l'orella d'algunes persones. Va escalfar els cascos perquè es tornés boja una altra persona i digués una sèrie d'improperis contra la meva mare i contra mi», assegurava.

«Què va passar? 'Whisper' ens tenia un fàstic que no ens podia ni veure. Aquesta 'Whisper', que era becària al seu dia, ara a 'Whisper' li han donat un títol de 'directora d'entreteniment', passa això i pocs dies després m'envien a casa meva, però la justícia és lenta però segura», afirmava amb contundència.

D'aquesta manera, Alba Carrillo culpa una directiva de la cadena que el seu nom també figuri a la llista de personatges vetats. Però el que molts es pregunten és, per què ella sí i Jorge Pérez no?

Doncs, tot apunta que el guàrdia civil no va arribar a treballar amb aquesta directiva, i per això no s'ha vist esquitxat. Recordem que el grup audiovisual busca una televisió més 'blanca', de manera que un perfil com Jorge Pérez sí que entraria dins de la nova dinàmica de la cadena. Cosa que Alba també ha deixat entreveure en les últimes declaracions.

El pare d'Alba Carrillo carrega contra Jorge Pérez

Però això no queda només aquí. El pare de Alba Carrillo també s'ha passat pel canal de Twitch de la seva filla i les seves paraules han estat molt contundents contra el model. I és que Jorge i la seva família s'han mudat molt a prop de la família Carrillo-Pariente i sembla que ja s'han arribat a veure les cares.

Foto de Jorge Pérez saludant a la premsa mentre camina pel carrer
El pare d'Alba Carrillo carrega contra Jorge Pérez | Europa Press

«Si hagués portat la finestreta baixada li hauria demanat una 'selfie' i després li diria 't'has portat molt malament, no has estat just'», ha assegurat el pare d'Alba Carrillo. Sembla que aquesta guerra mai arribarà al seu final, i Alba està més que disposada a seguir estirant la manta.