Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero confessa per què està acudint al metge després de 'Superviventes'

Adara deixa que se sàpiga la raó de la seva preocupació

Adara Molinero continua tenint al seu cos senyals del seu pas per 'Supervivientes' . Després de gairebé un mes després d'abandonar l'illa, la madrilenya ha vist com continuen els seus problemes físics. En concret, hi ha una cosa que li preocupa i que l'ha obligat a passar pel metge.

La finalista del 'reality' de Telecinco s'ha sotmès a diferents revisions mèdiques des que va acabar el programa. Ha visitat el ginecòleg, nutricionista i el dentista. A més, ara, pel que sembla, i segons ella mateixa ha explicat, acudirà també al seu metge de capçalera.

Adara Molinero ha compartit un nou problema de salut

Adara està preocupada després de patir una picada d'aranya al colze. De moment, la noia desconeix si es tracta d'una cosa que va portar des d'Hondures o és més recent. La veritat és que les molèsties i el dolor en aquesta zona persisteixen i per això ha decidit consultar-ho amb l'especialista.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb el colze inflat per una picada d'aranya
Adara demanava consell mostrant el seu colze inflat per la picada d'una aranya | @adara_molinero, Instagram

Ella mateixa informava els seus seguidors de com es troba a través d'Instagram: «Està fatal, infladíssima. No para de sortir-me pus i em trobo una mica malament, però ho dissimulo». Adara està esperant un diagnòstic i un tractament que li permeti alleujar el dolor a la zona.

La jove sembla no haver recobrat l'estabilitat des que va sortir de 'Supervivientes' . A les molèsties de la picada s'hi ha de sumar el problema d'estómac amb què ja va marxar a Hondures.

Adara arrossega altres problemes de salut anteriors a la seva participació a 'Supervivientes'

Mesos abans de començar el concurs, la 'influencer' posava en comú amb els seus seguidors que patia forts dolors d'abdomen quan ingeria certs aliments. Això li provocava inflor i per això s'havia realitzat diferents proves mèdiques. El resultat li va confirmar que tenia un bacteri, el de l'helicobàcter pylori , que li havia provocat una infecció.

Ara, un cop ha finalitzat el reality, Adara ha repetit aquestes proves per saber si el bacteri continua al seu cos. També se n'ha sotmès a d'altres per descobrir el perquè de la seva inflor i posar-se en mans de la seva nutricionista, Blanca García-Orea. «És una crack», assegurava referint-s'hi a Instagram.

Storie d'Adara Molinero a Instagram ensenyant la panxa inflada el 10 de juliol de 2023
Adara ha compartit amb els seus seguidors la seva inflor abdominal | @adara_molinero, Instagram

Molinero està disposada a modificar els seus hàbits amb el menjar, cosa que la fa sentir optimista. «Canviaré la meva alimentació del tot i intentaré tenir la meva panxeta sana», compartia la finalista de 'Supervivientes'.

L'alimentació és una altra de les conseqüències patides pels supervivents després del seu pas pel concurs. Tal com reconeixia Adara, ella mateixa ha patit el temut efecte rebot: «Estic menjant moltíssim», reconeixia, cosa que l'ha portat a pesar «més que mai».

Muntatge de fotos d'Adara Molinero en bikini abans y després del seu pas per 'Supervivientes 2023'
Adara continua amb problemes de salut derivats del seu pas per 'Supervivientes' | Mediaset

Pel que sembla, l'exhostessa tenia un pensament persistent al cap. «Tota l'estona sento que em prendran el menjar, que se m'acabarà en qualsevol moment». Una situació a què Adara vol posar solució com més aviat millor.

Tot i això, la nova dieta haurà d'esperar que torni del pròxim viatge que té planejat amb Jonan Wiergo i Alma Bollo . «Entre que surts a menjar fora, un vinet, marxa i això, no es pot fer bé i les coses, però s'han de fer bé», explicava Adara.

Serà a la tornada de la seva escapada quan Adara comenci a millorar els seus hàbits nutricionals, dels resultats dels quals anirà informant els seus seguidors. «Intentaré tenir la meva panxeta sana», assegurava. «Us explicaré tot el meu procés per si algú se sent identificat o el pot guiar d'alguna manera».