Fotomuntatge de Gerard Piqué

La gran baralla de Gerard Piqué en una discoteca de Madrid: «No sou ningú»

La celebració de la Kings League, entre càntics i burles

Gerard Piqué sempre ha tingut una relació ben especial amb el Madrid, sobretot pel seu passat com a culer. Si bé fa uns anys el veiem ben orgullós aixecant els cinc dits al Bernabéu, després de quedar 2 a 6 en un clàssic contra el Real Madrid, no ens és d'estranyar que el català hagi acumulat unes quantes enemistats a la capital.

No obstant això, aquesta vegada Gerard Piqué ha tingut una gran rebuda a Madrid i ho ha fet vestit de blanc, en motiu a la Kings' League.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Piqué i la final de la Kings' League

L'exfutbolista estava celebrant la final de la competició junt amb els seus companys, Ibai Llanos i Iker Casillas, entre altres. En un moment de la nit va començar a sonar 'Copa Vacía', una cançó de Shakira i Manuel Turizo.

El tema no va agradar gens a l'empresari, ja que guarda una molt mala relació amb la seva exparella i mare dels seus fills i cada un dels temes que treu són un dard cap a la seva persona. Fins aquí tot bé, el problema va ser quan van traslladar la celebració a una discoteca de Madrid i el públic va començar a increpar el blaugrana. 

I què deien?  Cridaven a favor Shakira. Piqué al principi va riure la broma, però tan aviat com es va molestar, va agafar el micròfon.

«I què passa? Què passa? Em dona igual, soc campió del món i  vosaltres no sou ningú», deia visiblement molestat.

L'exfutbolista es va enfadar amb els presents

En els vídeos, s'escolta com alguns dels presents també es van adonar de la ràbia de l'exfutbolista, un fet que no els va sorprendre perquè no és la primera vegada que salta quan mencionen a la seva ex.

De fet, recentment en un directe de Twitch, va esclatar contra Ibai Llanos perquè va parlar de Shakira en un moment que no tenia res a veure amb el que estaven parlant prèviament.

La cirereta del pastís va ser quan l'exporter del Real Madrid, Iker Casillas, va demanar que posessin el 'Waka Waka' de Shakira per a «recordar el Mundial de Sud-àfrica del 2010».

Ara bé, després de commemorar el títol de la Roja de fa 13 anys, el públic va aclamar a l'exblaugrana. «Piqué, Piqué, Piqué», cridaven des de tots els racons de la discoteca.