Muntatge de Shakira i Gerard Piqué

Gerard Piqué s'apropa a novament a Shakira amb la seva última decisió

Els plans de la cantant es podrien ensorrar amb la decisió del futbolista

Més d'un any després d'oficialitzar la seva ruptura, continuen sent els protagonistes del centre mediàtic, i no precisament per mantenir una bona relació. Shakira i Gerard Piqué continuen ocupant titulars i sumant capítols al llibre de la seva separació.

Després d'oficialitzar la separació, la cantant, des de fa uns mesos, es troba vivint a Miami amb els seus fills, lluny de l'exfutbolista. Encara que la de Barranquilla és lluny de Piqué, aprofita la distància per llançar-li dards, a partir de cançons i gests que afecten directament a l'exfutbolista i la seva relació amb els seus fills i la seva nova parella, Clara Chía.

Imatge de Gerard Piqué i Clara Chía.
Gerard Piqué vol refer la seva vida amb Clara Chía. | Instagram

La nova decisió de Piqué afectarà Shakira

Acompanyada dels seus dos fills, la cantant decidia, finalment, deixar enrere les turbulències de la seva relació passada, que no deixaven de ressonar una vegada i una altra a Barcelona, i s'establia ni més ni menys que a l'altra punta del món.

Una decisió presa per l'artista colombiana que, malgrat tot, no va ser gaire ben rebuda per l'altra part afectada... Gerard Piqué. I és que l'exfutbolista, d'acord amb la custòdia pactada el mes de novembre passat, s'ha de desplaçar cada mes fins als Estats Units per poder compartir noves estones amb els nens.

Shakira amb els seus fills a l'aeroport
Shakira marxant de Barcelona amb els seus fills. | Europa Press

Ara, mesos després de fer-se efectiva la decisió, sembla que el futbolista podria prendre una decisió que afecti els plans de Shakira. I és que, segons informa La Nueva España, Gerard Piqué podria comprar-se una casa a Miami, a prop dels seus fills... i de la seva ex.

L'esforç de Piqué ha estat després que el futbolista consideri que la relació amb els seus fills podria refredar-se si continuen dormint en hotels mentre el seu pare els visita. Tenir un domicili propi suposaria que l'exfutbolista pogués crear un entorn familiar amb els seus fills, encara que sigui lluny de casa seva. 

Ara, caldrà veure si, finalment, Gerard Piqué fa el pas i decideix tenir el seu propi refugi a Miami. Amb aquest, segons l'exfutbolista, els seus fills podrien estar més a gust quan els visiti el seu pare, i així no haurien d'anar d'hotel en hotel durant les visites. A aquesta decisió hi juga un altre paper important: Clara Chía. La jove el seguirà en aquesta nova decisió? Caldrà veure què passa...

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!