Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

Jesulín de Ubrique rep una advertència de Belén Esteban lluny de Telecinco

Jesulín no esperava aquesta reacció de Belén Esteban

Belén Esteban segueix de gira per Amèrica amb els enregistraments de la nova docu-sèrie de Netflix amb què mantindran viu l'esperit de 'Sálvame'. La col·laboradora ha viatjat fins allà amb alguns dels seus companys de programa i han fet parada a Miami.

Des d'allà, Belén va enviar un encàrrec a Jesulín de Ubrique en la seva reaparició en un programa de la cadena Univisión, cosa que pocs podien esperar. Va ser el 20 de juliol passat quan Belén, amb Kiko Matamoros, María Patiño, Víctor Sandoval, Kiko Hernández, Terelu Campos i Chelo García-Cortés, començaven la seva nova aventura televisiva.

Els tertulians de 'Sálvame' eren rebuts com a estrelles al 'talk show' 'Siéntese quien pueda' d'Univisión. Allà, Belén Esteban ha fet gala de la seva experiència i naturalitat davant de les càmeres parlant de temes del cor i anècdotes personals.

Belén Esteban s'atreveix amb un missatge a Jesulín de Ubrique

Però el que pocs esperaven és fer referència al seu ex i pare de la seva filla Andrea. Va ser durant l'animada xerrada que mantenien els col·laboradors amb Álex García, que participa en el programa sobre temes d'actualitat. En un moment donat s'abordava el tema sobre la decisió de Shakira d'airejar els sentiments i els retrets cap a Gerard Piqué després de la traïció amb Clara Chía.

Aleshores Belén Esteban va voler posicionar-se sobre aquest assumpte: «Jo estic amb Shakira totalment». De fet, va assegurar que si ella sabés cantar li hauria dedicat cançons a totes les exparelles. Lucho Borrego, un dels col·laboradors de l'espai televisiu, li va confessar que «hauria agradat que haguessis fet una cançó a Jesulín».

Belén Esteban no va voler perdre l'oportunitat i va ser quan va deixar clar quants temes hauria dedicat al d'Ubrique. «A aquest li hauria dedicat un àlbum sencer en comptes d'una cançó», va assegurar la madrilenya. Una resposta que va provocar l'aplaudiment dels presents demostrant l'espontaneïtat i l'enginy de la col·laboradora en aquestes situacions.

Un desig que si s'hagués fet realitat hauria venut milers de còpies, tal com va passar amb la breu trajectòria musical de Jesulín. El torero va arrasar en vendes amb el seu àlbum 'Toda' i va arribar a ser disc d'or als anys 90. No obstant això, Belén, conscient de les seves habilitats, va trobar als mitjans de comunicació el seu mitjà de vida, no als escenaris.

Belén Esteban parlant a 'Seieu quien pueda', programa d'Univisión
Belén Esteban va explicar allò que hauria fet si hagués tingut habilitats musicals | Twitter, tui_oficial

La relació de Belén amb Jesulín, després d'haver trencat fa més de 20 anys, continua generant enrenou. En aquest temps, tots dos han protagonitzat innombrables enfrontaments als mitjans de comunicació. L'últim després de reaparèixer el torero a la televisió, moment que Belén ha aprofitat per retreure-li, per exemple, qui exerceix de veritable pare de la seva filla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jesulín de Ubrique, protagonista involuntari d'un programa de la televisió americana

La de Paracuellos està gaudint d'aquesta nova etapa lluny de Telecinco. La col·laboradora i els seus companys de 'Sálvame' passaran algunes setmanes fora amb els enregistraments del nou projecte de Netflix. Una oportunitat que Belén ha volgut aprofitar per deixar clara la seva postura cap al seu ex.

Primer pla de Jesulín de Ubrique mirant a càmera al programa 'El Hormiguero'
Jesulín de Ubrique ha vist com la seva ex segueix recordant-lo més enllà de Telecinco | Atresmedia

Al nou 'docu-reality', els col·laboradors de 'Sálvame' buscaran feina a llocs com a Miami i Ciutat de Mèxic. El seu objectiu és visitar els canals de televisió més coneguts de parla hispana, on seran rebuts per presentadors que són estrelles als seus països.

Queda molt per recórrer encara i és possible que Belén Esteban tingui guardats més dards enverinats per Jesulín en alguna de les properes intervencions. Quan el torero potser pensava que amb la sortida de la col·laboradora de 'Sálvame' començaria una etapa de calma per a ell, sembla que més aviat serà tot el contrari.