Fotomuntatge de Gerard Pique i Shakira amb els seus fills

Gerard Piqué rep el cop més dur de Shakira i els seus fills: «No ho fa mai»

L'ex del Barça està posant en risc la relació amb els seus fills

No és cap novetat que Gerard Piqué i Shakira es porten com gat i gos, i tot i que intenten aguantar les maneres pel bé dels seus fills, no se n'acaben de sortir. La colombiana està indignada amb l'exfutbolista i no ho pot amagar.

La raó? Doncs, aquest cop no és per tema de diners ni d'assumptes pendents entre ells dos, sinó que es tracta de  la custòdia dels seus dos fills, Sasha i Milan.

L'exparella va signar fa uns mesos un contracte  en el qual determinaven com es repartirien els dies amb els seus fills de forma equitativa. Una negociació que va fer suar als advocats d'ambdós bàndols.

Fa uns mesos es va poder saber que la parella  va modificar algunes de les condicions per aquest estiu, però ara han sortit més informacions al respecte.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gerard Piqué no estaria complint la seva part de l'acord

Lorena Vázquez i Laura Fa expliquen a El Periódico que Shakira se sent  «molt decebuda» amb l'empresari perquè aquest no estaria complint amb l'acord de custòdia que van signar després de la seva separació.

Fonts properes a la cantant asseguren que la colombiana no entén per què Gerard Piqué està deixant els seus fills  en mans de terceres persones, quan és ell qui se n'hauria de fer càrrec personalment. 

Aparentment, l'exfutbolista no para de treballar i quan té la custòdia dels seus fills, prioritza els seus negocis. «Shakira no està d'acord amb el fet que Piqué no prengui tot el temps lliure de la feina per estar amb els nens durant el seu període de vacances», argumenten les periodistes.

Imatge Shakira, Gerard Piqué, Sasha i Milan
Shakira i Piqué van signar un conveni per la custòdia dels seus dos fills. | Europa Press

L'exfutbolista no s'entregaria completament 

Sembla que en el conveni, ambdues bandes van signar per a fer-se càrrec personalment dels seus fills quan tinguin la seva custòdia. En el cas que hi hagi un compromís laboral, han d'avisar a l'altre progenitor per a canviar les dates i en el cas que una tercera persona es faci càrrec dels petitons, «ha d'existir una autorització explícita de l'altre pare».

Aquestes són les condicions que es van pactar en un primer moment, però sembla que l'ex del Barça no les està complint i això està creuant a la cantant colombiana.

Imatge de Shakira seria
Shakira ja no sap què fer. | Europa Press

Milan i Sasha: farts d'agafar l'avió per a veure al seu pare

D'altra banda, Shakira també estaria cansada dels viatges transoceànics que els seus fills han de fer per a estar amb el seu pare.

«Desaprova que siguin sempre els petits qui hagin de fer els viatges tan llargs. Li agradaria que Gerard fes l'esforç de passar les vacances en algun lloc més proper que li fes la vida més fàcil als nens perquè han fet més de 60 hores de vols transoceànics i és un gran esforç per ells», informa Fa.

Ara bé, cal veure si l'exfutbolista farà el sacrifici de comprar-se una casa a Miami  per aprofitar millor el temps quan tingui la custòdia de Sasha i Milan, o si els seus fills hauran de continuar recorrent milers de quilòmetres per a passar 10 dies al mes amb el seu pare.

Shakira amb els seus fills a l'aeroport
Shakira i els seus fills, Sasha i Milan, estan constantment viatjant. | Europa Press