Imatge de Gerard Piqué amb la seva exparella, Shakira, a l'aeroport

Shakira i Gerard Piqué tenen un problema de diners: molts menys dels que creien

L'exparella ha de reconsiderar la seva decisió

Shakira i Piqué tenen oberta una guerra sense quarter. És absoluta i no hi ha excepcions. Ho demostra l'última decisió pública de la colombiana amb els seus fills. Shakira no va deixar que Sasha i Milan anéssin a la boda del germà de Gerard Piqué, evidenciant la mala relació que hi ha amb la família de l'exfutbolista. 

La guerra, però, ve de lluny. Els punts de l'acord de separació  de la parella van ser molt clars. En aquest, van determinar la custòdia dels seus fills,  Sasha i Milan, i el repartiment dels béns.

La parella ho tenia ben clar des del principi: la seva espectacular mansió a Esplugues del Llobregat, Barcelona, es posaria a la venda. La cantant aviat es mudaria amb els seus dos fills a Miami i l'exfutbolista feia setmanes que estava instal·lat a una nova casa a la capital catalana.

L'exparella demana 14 milions per la seva antiga casa familiar

La mansió que un dia havia sigut la llar de la família Piqué Mebarak no ha tardat a convertir-se en un  problema econòmic  per a l'exparella. Tot i que la colombiana se'n va anar cap a la ciutat de Florida fa uns mesos, la venda de la propietat catalana encara no s'ha tancat.

El problema es troba en la gran quantitat de diners que demanen per ella: 14 milions d'euros, segons En Blau. Una xifra que, segons el mercat actual, s'allunyaria moltíssim de la realitat. El problema per a Shakira i Piqué? Que dels 14 'quilos' que demanen, potser s'haurien de conformar amb 7 o 8

Imagen mansió de Shakira i Piqué a la venda
Així és l'espectacular mansió de Shakira i Piqué | YouTube

La casa de Piqué i Shakira, sobrevalorada 

Diversos experts del mercat immobiliari han mirat amb lupa la mansió que Shakira i Piqué venen i han arribat a la conclusió que s'està demanant un preu més alt del que realment val.

D'acord amb els seus criteris, la casa familiar estaria valorada entre els 7 i 8 milions d'euros al mercat. Una diferència de gairebé 7 milions d'euros que està generant tensions entre els venedors. 

Si Shakira i Piqué volen desfer-se de l'única propietat en comú que tenen, haurien d'agilitzar la venda de l'immoble ajustant el preu perquè aquest superàvit no els hi dificulti.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Shakira i Piqué valorarien canviar el preu de la mansió

L'exparella és conscient de la importància que té la venda d'aquesta propietat, ja que d'una vegada per totes permetria tancar un capítol i que cada un faci el seu propi camí. És per aquesta raó que estan considerant tornar a asseure's amb els advocats i canviar el preu de la mansió.

No sol és per tema de diners, sinó que aquesta incertesa  pot arribar a afectar els fills de la parella, Milan i Sasha. Tan Shakira com Piqué volen el millor pels seus fills, per tant, volen solucionar el problema de la casa familiar com més aviat millor.