Primer pla de Gerard Piqué serio a la banqueta

Gerard Piqué esclata contra un amic pel que ha dit de Shakira: «És per esbroncar-te»

L'exfutbolista ha esclatat en mig d'un directe de Twitch

Gerard Piqué està fart que parlin sobre la seva separació amb Shakira i vol tancar per complet aquest capítol de la seva vida. La realitat és que no vol ni que es mencioni el nom de la seva ex, ja n'ha tingut suficient i sembla que les bromes li comencen a pesar. 

Al principi de la separació, però, era ell mateix el que començava les batalletes amb l'ajuda dels seus amics a la plataforma de Twitch. I és que, Piqué és un convidat molt habitual al canal de l'streamer basc Ibai Llanos.

Gerard Piqué està fart

Des que l'exparella es va separar, Ibai ha aprofitat la presència de l'exfutbolista per a fer bromes més d'una vegada. En un dels seus últims directes, vam veure que a Piqué se li acabava la paciència amb el basc.

Ibai Llanos va dir-li que no creia que ell fos un expert en relacions amoroses, una clara indirecta que la seva relació amb Shakira se n'havia anat en orris.

Gerard Piqué va respondre enfadat reafirmant que està molt enamorat de Clara Chía, i els altres convidats no van saber com reaccionar davant l'actitud passivoagressiva de l'exjugador del Barça.

Ara, però, la situació s'ha repetit posant el nom de Shakira en una frase que a Gerard Piqué no li ha agradat gens.

Gerard Piqué a la Kings League a Cuatro
Gerard Piqué explota amb els comentaris del seu amic sobre Shakira. | Kings League

Gerard Piqué s'enfada en directe

«Això que Shakira m'hagi seguit a TikTok, quin sentit té? Només segueix a 65 persones i m'ha seguit a mi.  No té cap sentit», ha interromput de sobte el directe Ibai Llanos amb mala gana.

Gerard Piqué s'ha enfadat i no ha tardat a tornar la pilota: «Us n'adoneu? Després dieu això de "ritme, ritme...". D'acord, check, seguim. A veure, el que acabes de dir  no té res a veure amb el tema del qual estàvem parlant», exclama l'empresari.

«Gerard Romero no t'ha esbroncat perquè ja t'ha fotut l'esbronc del dia, però aquest és un motiu per esbroncar-te de manual. No té res a veure les sancions amb el tema que has tret», deia visiblement enfadat.

Ibai Llanos va veure que la broma no havia fet gens de gràcia a l'exfutbolista i va intentar tallar la tensió: «És que m'ha explotat el cap, de veritat, m'ha impactat que em seguis i ho he dit perquè intentava que ens ho passéssim bé». Una frase que no ha complit amb el seu objectiu perquè la situació ha continuat molt tensa entre ells.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La mala sort d'Ibai Llanos

Ibai Llanos s'ha fet viral a Twitter perquè els seus seguidors s'han adonat d'un patró que passa amb ell com a protagonista. La teoria sosté que fer-se amic de l'Ibai porta mala sort a les parelles  perquè acaben trencant.

«Ibai coneix a Nicky Nicole i, poc després, trenca amb Trueno. Ibai coneix a Gerard Piqué i, poc després, enganya a Shakira. Ibai coneix a la Rosalía i Rauw Alejandro i, poc després, se separen», ha publicat un usuari fent burla.