Primer plànol de Sandra Barneda amb rostre neutre mentre presenta un programa de televisió

Sandra Barneda: el motiu de l'estranya absència de la catalana a 'Así es la vida'

Sandra Barneda no pot amagar per què es va absentar del programa que presenta

Sandra Barneda ha esdevingut la gran aposta de Telecinco per a aquest estiu. La presentadora de Barcelona es va posar el darrer mes de juny al capdavant d''Así es la vida', l'espai que ocupa el lloc de 'Sálvame'. Tot i això, Sandra Barneda es va veure obligada aquest dijous passat a absentar-se del seu lloc de treball per una raó justificada, tal com ella mateixa, a més, va explicar.

La periodista catalana va acceptar el repte complicat de substituir el desaparegut 'Sálvame' amb un espai d'entreteniment i actualitat. Juntament amb César Muñoz, la barcelonina intenta mantenir l'audiència del popular magazín que es va emetre durant 14 anys. Tot i que de moment les dades no són gaire optimistes, Barneda continua cada tarda capitanejant un espai on els temes d'actualitat i crònica social són els protagonistes.

Sandra Barneda tenia un altre compromís que no podia deixar

Si alguna cosa ha cridat l'atenció dels seguidors d''Así es la vida', ha estat l'absència aquest dijous de la presentadora de Barcelona. La periodista estava ocupada amb els preparatius d'un altre espai que també conduirà, en aquest cas, la nit dels divendres de Telecinco.

La catalana es posarà al capdavant de 'La última noche', el nou programa de la cadena que substitueix el desaparegut 'Deluxe'. Per això, el seu company, César Muñoz, ha presentat 'Así es la vida' en solitari. Ell mateix així ho anunciava a l'audiència fent broma sobre que l'havien deixat, com a Shakira i Rosalía, protagonistes de les últimes notícies del món del cor.

Cartell de l'estrena de La Última Nit amb Sandra Barneda
La presentadora de Barcelona estrena avui divendres el nou programa de Telecinco, 'La última cena'. | Mediaset

En aquell moment Sandra Barneda apareixia en pantalla, fingint estar sorpresa, amb la resta de l'equip de 'La última noche': «No et deixo. Només et deixo per algú que tindrà una última nit amb mi. Ens has enxampat d'assaig general, com comprendràs, nosaltres tenim el dia a dia, però ara estic amb Pablo González-Batista», aclaria Barneda.

Amb aquestes paraules, la barcelonina avançava amb qui presentarà el nou espai. Una barreja entre entreteniment, actualitat i notícies del cor, amb un enfocament seriós i informal alhora. Sandra aprofitava la connexió per mostrar a l'audiència el plató de nou programa, en què predomina el color negre.

Barneda, al capdavant del programa que substitueix el 'Deluxe' aquest divendres

'La última noche' s'emetrà en directe des d'un gran escenari presidit per una pantalla de 13 metres de llargària i 4 metres d'alçària. Un espai on també destaca una llarga passarel·la i sofàs elevats per als convidats. A més, el públic present comptarà amb un paper molt actiu en el desenvolupament de cada programa, tant a les entrevistes com als debats.

Els primers convidats del nou format de la catalana seran Miguel Ángel Revilla i Marta Flich. Telecinco aposta per aquests dos noms tan vinculats amb la política en una setmana clau després de la celebració de les eleccions generals. També hi haurà lloc per a una taula de debat sobre temes d'actualitat o interès social en què intervindran col·laboradors com ara Cristóbal Soria, Rubén Ochandiano, Pilar Rahola o Mabel Lozano.

Primer pla de César Muñoz a la presentació de 'Así es la vida'
César Muñoz, l'encarregat de substituir Barneda durant la seva absència a 'Así es la vida'. | GTRES

Aquests preparatius del nou espai van mantenir Barneda lluny d''Así es la vida' dijous passat. De fet, aquesta circumstància es repetirà avui divendres, dia de l'estrena del nou espai, de manera que la barcelonina tornarà a deixar sol el seu company a plató. Per a César Muñoz és tot un repte, després d'estrenar-se recentment com a presentador d''Así es la vida', té l'oportunitat de conduir en solitari un programa a Telecinco per primera vegada.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!