Primer pla de Rafa Nadal somrient amb la boca oberta

Rafa Nadal mostra per primera vegada el seu bebè amb Xisca Perelló: la imatge

Rafa Nadal és conscient de la repercussió que ha tingut la imatge

Rafa Nadal continua apartat de les pistes a causa de la lesió que va patir el mes de gener passat. El tennista ara té temps per gaudir al màxim de la seva dona, Xisca Perelló, i el seu fill. Aprofitant l'època estival, Rafa Nadal s'ha pres uns dies de descans i ha compartit, per primer cop, una foto amb el petit.

Rafa Nadal ha obert l'àlbum de fotos de les seves primeres vacances com a pare. Fins ara, el mallorquí no havia publicat cap fotografia del seu fill a les xarxes socials. Una decisió que té a veure amb la seva intenció de no generar interès sobre la seva família als mitjans de comunicació.

Rafa Nadal sorprèn tothom amb una imatge inusual

Va ser el 8 d'octubre passat quan Xisca Perelló i Rafa Nadal es van convertir per primera vegada en pares amb el naixement del petit Rafa. Des d'aquell moment, les càmeres dels reporters havien captat alguna imatge després de seguir els passos del tennista. Tot i això, aquesta és la primera ocasió en què el balear ha tingut la iniciativa de publicar una instantània del seu nadó.

La parella, que està de vacances per Grècia, apareix amb el petit a bord d'un vaixell amb el canal de Corint de fons, un lloc que és dels més visitats del Peloponès. Són 6,3 quilòmetres de llarg els que uneixen el mar Egeu amb el golf de Corint.

El més destacat de la imatge, a més de la bellesa del lloc, és el fet d'aparèixer per primer cop amb el fill. «Vacances», escrivia el reconegut tennista espanyol amb la fotografia. Tot i que d'esquena, la parella apareix amb el seu fill en una imatge que ha causat un gran interès entre els seus seguidors.

Una imatge que pocs s'esperaven atès que el tennista és hermètic amb la seva vida privada i aquesta fotografia demostra el seu costat més familiar. La publicació, que compta amb centenars de milers de 'likes', ha rebut missatges de rostres tan populars com Ona Carbonell o José Mourinho.

Xisca Perelló i Rafa Nadal posant somrients davant la càmera
Rafa Nadal i Xisca Perelló van donar la benvinguda al seu fill el passat mes d'octubre | GTRES

Agafat sobre els braços del seu pare, la imatge deixa veure part del cap i la cama esquerra del petit Rafael. Després de gairebé dues dècades de relació i després de contraure matrimoni l'octubre del 2019, el naixement del petit ha canviat completament la vida dels seus pares.

Ataviats amb 'looks' informals, Xisca apareix amb una senzilla samarreta de màniga curta blanca i pantalons folgats en to blau marí. Rafa, per part seva, porta un polo, també blanc, i gorra de la seva marca a joc. Una imatge amb què la parella demostra la seva unió en un moment complicat per a tots dos.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rafa Nadal i Xisca Perelló posen per primera vegada en família

El manacorí continua recuperant-se encara d'una lesió al psoes ilíac. Tot i que va informar de la seva incorporació a la competició per al mes d'abril passat, finalment no va poder ser. Nadal va anunciar al mes de maig que penjarà la raqueta definitivament l'any que ve, probablement, després de disputar els Jocs Olímpics de París.

Imatge de Rafa Nadal trist en una roda de premsa
Rafa Nadal va anunciar la seva retirada del tenis de cara al 2024 | GTRES

Recordem, a més, que Xisca Perelló va perdre el seu pare al mes d'abril. Sens dubte, uns mesos complicats per a la parella, que miren amb il·lusió el seu futur al costat del fill. El mateix Nadal alguna vegada ha parlat de la seva faceta com a pare amb què s'ha mostrat molt il·lusionat des del primer moment.

El tennista comentava fa uns mesos davant dels mitjans el que significava per a ell la paternitat. «Sents que alguna cosa ha canviat a la teva vida i que hi ha una persona que depèn totalment de nosaltres. És un sentiment i un amor indescriptible».