Muntatge fotogràfic entre el primer pla d'una imatge de Pep Guardiola i una imatge en primer pla d'Aitana Bonmatí

Pep Guardiola explica què pensa d'Aitana Bonmatí i sorprèn: «Estic enamorat»

El tècnic del Manchester City ha parlat sobre Aitana Bonmatí

Pep Guardiola està al centre del cercle mediàtic aquests dies. El que pensa, faci o digui el de Santpedor va a missa per a molts catalans. Tot i que fa més d'una dècada que no dirigeix el FC Barcelona, el tècnic continua sent un dels més estimats.

Per molts, un dels millors entrenadors de la història, Guardiola ha volgut opinar sobre la final del Mundial de futbol femení. Una final on el tècnic ha tingut el cor partit per la seva implicació en tots dos partits. Tot i que ja fa temps que és a Anglaterra, el català és fidel a les seves arrels, i així ho va demostrar fa uns dies.

Pep Guardiola: «És la Iniesta del futbol femení»

La realitat és que el de Santpedor es va fer derogar, va ser un dels darrers a pronunciar-se sobre la final del mundial. Tot i que no va voler revelar el seu equip preferit, no va dubtar a mullar-se quan va ser preguntat per Aitana Bonmatí.

«Aitana és una jugadora de la qual estic completament enamorat per la manera com juga. Diria que és com la Iniesta del futbol femení. L'actual equip del Barça ha tingut un impacte increïble», va elogiar el tècnic del Manchester City, que, igual que Xavi, està enamorat de la futbolista.

Guardiola reconeixia, a la roda de premsa de la vigília a la final, que estava molt il·lusionat amb la futbolista, però que Anglaterra també tenia molt bon equip. «Tots dos equips juguen molt bé. Tinc molta implicació amb el Barcelona, sabeu que significa molt per a mi, però alhora sóc a Anglaterra i conec diverses noies que juguen aquí», va indicar.

El paper fonamental d'Aitana Bonmatí

La realitat és que Aitana Bonmatí és una de les jugadores del moment. Després del paper fonamental al Mundial en què la selecció espanyola ha fet història, la catalana és una de les candidates a la pilota d'or.

La seva visió de joc la va convertir en una de les peces indiscutibles durant el torneig, sent titular a sis dels partits, i disputant un total de 513 minuts. Amb el '6' a l'esquena, amb Alba Redondo, ha estat una de les màximes golejadores de la plantilla, i la que més assistències ha proporcionat.