Muntatge fotogràfic entre el primer pla d'una imatge de Pep Guardiola i una altra d'ell amb la policia

Pep Guardiola, a un agent de trànsit després de ser multat: «Vols una foto? Paga-la»

El tècnic de Santpedor ha viscut una curiosa anècdota a Manchester

Pep Guardiola és, probablement, una de les persones que més il·lusió generen al nostre país. El tècnic de Santpedor és un dels més estimats pels catalans. Tot i que ja fa més de deu anys de la seva sortida del club, encara hi ha qui viu amb la nostàlgia del millor Barça de la història, el de les temporades 2008/09 i 2011/2012.

Ara, lluny de Catalunya, el tècnic segueix aconseguint títols que el converteixen en un dels millors entrenadors de la història. Després de convertir el Manchester City campió de la Champions League i gaudir d'unes merescudes vacances, Guardiola calenta motors per a la que serà la setena temporada amb el City.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pep Guardiola: «Paga per la foto»

El de Santpedor torna a ser notícia, i no precisament per aconseguir un títol nou. La realitat és que durant la seva etapa per Manchester està protagonitzant diverses anècdotes que el situen al centre del cercle mediàtic.

Ara, les xarxes socials l'han tornat a delatar. L'entrenador del Manchester City ha estat multat per aparcar malament el cotxe, just en un moment en què un aficionat ho estava gravant. El que ha fet esclatar les xarxes no ha estat la multa, sinó la reacció d'en Pep.

Al vídeo que circula per Twitter (ara X) es pot veure com el tècnic català reacciona de mala manera i qüestiona l'acció de l'agent quan li demana la foto.

I és que, quan el Pep tornava al cotxe, un Nissan Ariya, un agent de trànsit el va informar de la multa que tenia al cotxe i, alhora, li va demanar una foto. Un fet que va fer reaccionar el català: «Vols una foto? Paga-la!», li va dir a l'agent.

El que en un primer moment semblava una broma, sembla que al tècnic de Santpedor no li va fer cap gràcia. L'agent no va poder evitar deixar anar una riallada mentre una persona que caminava pel carrer es va acostar a l'entrenador per donar-li la mà. En Pep, molest, va treure el tiquet del parabrisa abans d'entrar al cotxe, tancar la porta i marxar.

«És una època dura»

Està clar que el tècnic no està passant per una bona ratxa. A això, se li suma la pèrdua de Carlo Mazzone, entrenador a la seva etapa com a jugador del Brescia. Al seu pas per Itàlia, Mazzone va ser una de les persones més importants per a Pep.

«En una època dura, quan era a Itàlia, era com un pare per a mi. Ha mort una llegenda per al futbol italià», indicava visiblement commocionat en roda de premsa.