Primer pla de Natalia Figueroa, dona de Raphael, amb rostre molt seriós en un esdeveniment a Madrid

La decisió de Natalia Figueroa després de comprovar que Raphael està recuperat

Natalia Figueroa ha deixat ben clar que el seu marit es troba en perfectes condicions

Natalia Figueroa ha reaparegut de manera pública després de conèixer l'estat de salut del seu marit, Raphael. I és que va ser fa uns dies quan el cantant va comunicar a les xarxes socials la suspensió de dos dels seus concerts a causa de «problemes de veu derivats d'un refredat».

Dies després, el mateix marit de Natalia Figueroa va confirmar que tenia «una inflamació de les vies respiratòries superiors causada per un refredat».

Des d'aleshores, molts mitjans han estat pendents de l'última hora de l'artista, ja que la condició de l'andalús va generar força preocupació.

Tot i això, per l'última decisió que ha pres Natalia Figueroa s'ha comprovat que Raphael està completament recuperat d'aquest sot de salut que ha patit les últimes setmanes.

Natalia Figueroa pren una decisió després de la millora de Raphael

Recentment, el mateix Raphael va revelar per xarxes socials que es trobava força recuperat del seu problema de salut. «Per fi m'ha donat l'alta», va escriure en una publicació d'Instagram.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De fet, estava tan bé de salut que fins i tot va decidir seguir endavant amb la seva gira per Espanya. Així, doncs, el cantant de Jaén tornarà a pujar a un escenari dijous que ve, 24 d'agost, al festival Starlite.

Però, realment, s'ha verificat que està cent per cent recuperat per l'últim pas que ha fet la seva dona, Natalia Figueroa. Aquesta ha estat vista a Eivissa amb la seva filla, Alejandra Martos, i alguns dels seus nets.

Raphael i Natalia Figueroa posant a la catifa del Festival de Cinema de Màlaga
Natalia Figueroa es troba a l'illa amb alguns familiars | Europa Press

Natalia Figueroa confirma la millora de salut de Raphael

Precisament, que Natalia Figueroa hagi decidit passar uns dies de vacances a aquesta illa al costat d'alguns dels seus éssers estimats ha demostrat que Raphael, en efecte, està recuperat.

Natalia Figueroa no necessita estar pendent del seu marit perquè el seu estat de salut és molt bo, cosa que ella mateixa va confirmar davant dels mitjans. Visiblement molt tranquil·la i feliç d'estar molt ben acompanyada pels seus familiars, va revelar el següent:

«Està totalment recuperat», va assegurar l'equip d' Europa Press. «Està estupendament bé ja, molt bé», va aclarir.

De manera que no hi ha res per preocupar-se, el seu marit ha aconseguit superar aquest petit sotrac de salut i, per tant, tornarà a la càrrega a la seva gira.