Imatge primer pla de Shakira al Festival de Cannes somrient

«Vol un altre fill»: l'entorn de Shakira confirma la veritat de la seva nova relació

Després de deixar Gerard Piqué, la colombiana està reconsiderant el seu futur amb un altre home

Des que Shakira i Gerard Piqué van anunciar la seva separació, la cantant ha estat objecte de rumors i xafarderies. Entre ells hi ha els seus possibles amors amb diferents celebritats, una llista que augmenta per moments perquè la colombiana és la soltera de l'any.

Un dels rumors a l'aire és la suposada relació entre Shakira i el pilot Lewis Hamilton . Després d'anar a veure'l al GP de Silverstone i anar-se'n junts al club nocturn de Tape London, les alarmes van saltar immediatament.

Tal com va informar el diari The Sun , aquella nit «estaven junts en una taula VIP i es va veure a Shakira embrancada en una conversa amb Lewis, així com amb diversos altres membres del seu seguici».

D'escapada romàntica a Eivissa

Però això no és tot, ja que la cantant colombiana i el pilot britànic van estar junts a la mansió que Shakira té a Eivissa, situada a la luxosa vila Cocoloco.

«Podem confirmar que Hamilton sí que entrava a la nit, suposem que a veure's amb Shakira, perquè no se li ha perdut res més en aquesta urbanització», afirmava la tertuliana i model Tamara Gorro.

«Una persona amb qui he parlat ha vist Hamilton entrat aquí una de les nits a la urbanització», explicava.

Però sembla que la relació entre Shakira i Hamilton no ha anat més enllà per un motiu que va revelar Víctor Florencio, més conegut com El niño prodigio, a la revista People .

Imatge de Lewis Hamilton
Lewis Hamilton i Shakira haurien estat més que amics | Europa Press

Shakira: a la recerca del tercer?

L'escrit i astròleg confia que la relació no ha seguit endavant perquè el pilot britànic «busca un fill» i Shakira, que ja en té dos de petits, ara mateix «no està per a això» .

Aquesta diferència hauria fet que la parella s'estanqués, tot i que el dominicà assegura que tenen una gran amistat, malgrat el fet que s'han distanciat.

«Hi ha una cosa bonica entre ells, però és una amistat. Si s'uneixen en un negoci, els hi anirà molt bé. No veig gaires coses en el futur», explica el vident.

A més, El niño prodigio s'ha animat a explicar com serien al llit: «Hamilton és Capricorn. Shakira és Aquari. Són aire i terra. Serien un tornado al llit!».