Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero trenca el seu silenci i dona noves dades sobre la seva situació a casa

Adara Molinero és conscient del que molts han pensat després del que ha passat

Adara Molinero va concedir fa pocs dies una entrevista a la revista Lecturas en què va tenir ocasió de fer un repàs sobre la seva vida. L'exconcursant de 'Supervivientes' es va referir a la seva relació Bosco Martínez-Bordiú i també va explicar alguns episodis de la seva infantesa. Un testimoni que sembla que no hauria agradat del tot bé a la seva mare, i després del qual Adara ha deixat clar com està la seva relació amb ella.

Lecturas ha entrevistat en exclusiva la popular concursant de 'realities' Adara Molinero. Un moment en què l'exhostessa de vol explicava com és la seva vida després de 'Supervivientes' així com la seva relació amb el guanyador de l'última edició del concurs, Bosco Martínez-Bordiú. Aquesta publicació mostrava a més la casa que la madrilenya comparteix amb el seu fill Martín, fruit de la seva relació amb Hugo Sierra.

Adara Molinero reconeix que la seva infància no va ser feliç

Tot i això, el que més polèmica ha suscitat en aquesta entrevista han estat les paraules en què Adara ha evocat la seva infància. Un testimoni en què reconeix haver tingut «una infància dura» i en què a més va necessitar «molta teràpia», ha explicat.

Durant l'entrevista Adara va recordar la mala experiència que va viure amb una de les exparelles de la seva mare, un testimoni del qual ja va parlar altres vegades per als mitjans. «L'exparella de la meva mare em va destrossar», explicava poc després de guanyar 'Gran Hermano VIP 7'.

Una experiència després de la qual ha arribat a la conclusió que no vol que el seu fill passi pel mateix. «Si als nens se'ls crea un trauma, ja se'ls queda de per vida», explicava la madrilenya. Per això ha decidit donar-li una educació diferent de la que ella va rebre perquè el seu fill no passi per situacions semblants.

A l'esmentada publicació Molinero destacava que tant ella com la seva mare havien estat treballant per millorar la seva relació. Tot i això, les seves paraules han remogut assumptes del passat que la seva mare no esperava llegir de nou en una revista.

Les seves paraules van provocar la reacció de la seva mare, Elena Rodríguez, que va manifestar la seva tristesa a Twitter. «Estic molt cansada d'això, em vaig deixar la pell i ja no puc més», escrivia la mare d'Adara. Pocs minuts després un altre missatge a la mateixa línia de l'anterior: «Avui és un dia molt trist per a mi i no puc més, ho sento, però necessito temps».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero deixa clar com està la relació amb la seva mare

Uns missatges carregats de dolor que han portat la que fos atleta i exconcursant de 'Supervivientes 2020' ha decidit retirar-se de les xarxes socials un temps. Les seves paraules obtenien la resposta dels seus seguidors amb missatges d'ànim, d'altres s'interessaven per si els fets es refereixen a una ruptura personal o a algun problema de salut.

Adara Molinero i la seva mare, Elena Rodríguez, al saló de la seva casa emocionades
Adara ha confirmat després de les seves declaracions que tot està bé amb la seva mare | @adara_molinero, Instagram

Elena, de moment, no ha aclarit res, però cridava l'atenció sobretot pel to de la publicació. Adara, conscient de la repercussió de les seves declaracions i de la reacció de la seva mare, s'afanyava després a explicar com està amb ella. «No passa res entre la meva mare i jo, tot està bé».

Molinero busca resoldre els dubtes dels que s'han quedat només al titular. «Crec que el millor és llegir l'entrevista, no quedar-se només amb el titular de portada». Així, a la mateixa entrevista, l'exsupervivent lloa la seva mare, a qui qualifica d'«amiga», i reconeix que, juntament amb el seu fill, són el més important a la seva vida.

Unes paraules amb què Adara deixa clar que continua tenint una molt bona relació amb la seva mare.