Primer pla de Pep Guardiola seriós i sense mirar a càmera

Pep Guardiola, operat a Barcelona: tot el que se'n sap

Pep Guardiola ha estat operat aquest dimarts a Barcelona

Pep Guardiola no deixa d'estar d'actualitat aquests dies. I és que, tot i fer ja diverses temporades que no dirigeix el FC Barcelona, concretament des de l'època daurada del club ja fa més d'una dècada, encara continua sent una de les cares més estimades a Catalunya.

I tan estimades que no s'ha pogut no ressaltar d'una manera anecdòtica la darrera notícia relacionada amb ell. Fa tan sols unes hores coneixíem que Pep Guardiola s'havia vist implicat en un aldarull amb un agent de trànsit, el qual li havia demanat una foto.

Encara que aquesta és una cosa que al tècnic no li ha acabat d'asseure del tot bé. I és que la petició s'ha produït justament després d'haver estat multat per tenir el vehicle mal aparcat.

Tot i que ara és una altra notícia la que ha saltat sobre ell, i amb més transcendència. Pep Guardiola ha viatjat des de Manchester, el lloc on entrena el seu equip, fins a Barcelona per ser intervingut.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pep Guardiola, operat a Barcelona

El tècnic de Santpedor ha viatjat aquest mateix dimarts cap a Barcelona per ser operat d'un problema d'esquena, com així ha indicat el club que entrena des de ja fa uns quants anys, el Manchester City.

Segons s'ha fet públic, Guardiola feia temps que patia mals d'esquena, motiu pel qual ha estat intervingut amb èxit aquest dimarts a Barcelona per la Dra. Mireia Illueca.

«Pep Guardiola ha estat sotmès avui a una operació rutinària per un problema d'esquena. Tothom al Manchester City desitja al Pep una ràpida recuperació i espera veure'l de tornada aviat a Manchester», ha informat el compte en català del Manchester City via Twitter (ara X).

Mentrestant, l'entrenador català es quedarà a Catalunya per recuperar-se i rehabilitar-se per incorporar-se al més aviat possible a l'equip. De fet, la seva tornada està prevista per a principis o mitjans de setembre.

Així, els propers dos partits del club anglès, en els quals jugarà contra el Sheffied United i el Fulham en els duels de Primer League, seran dirigits pel seu segon, Juanma Lillo, mentre Pep Guardiola serà baixa.