Primer pla de Susi Caramelo feliç posant a la presentació de les novetats d'Atresplayer

Susi Caramelo: la catalana que serà la nova estrella del programa de Jorge Javier

Susi Caramelo s'uneix a l'equip de Jorge Javier

Cada cop és més a prop la tornada a la rutina. A menys de dues setmanes de l'inici de la nova temporada televisiva, les diferents cadenes del país estan ultimant els darrers preparatius per a l'estrena del pròxim 4 de setembre.

Si bé sabem que la CCMA començarà la temporada amb diverses novetats per intentar ser la cadena líder, la competència també estudia les cartes. I és que, tal com s'ha pogut saber, Mediaset estrenarà un nou format per competir directament contra Pablo Motos.

'Contes Xinesos' és un dels formats que més interès està generant entre l'audiència de Telecinco, perquè encara es desconeixen els detalls d'aquest nou programa. Fins ara, però, el que sí que s'ha pogut confirmar és que Susi Caramelo serà una de les col·laboradores.

Susi Caramelo, una de les cares de 'Contes Xinesos'

Susana Cabero Jaén, Susi Caramelo, una de les humoristes més conegudes del nostre país, també és coneguda per haver estat presentadora i reportera. A més, després de la seva participació a 'Tu cara me sona 10', s'ha convertit en una de les concursants més carismàtiques i divertides del programa.

Ara, tal com ha avançat TVienes , la còmica se sumarà a l'espai com a col·laboradora, després d'haver coincidit amb Jorge Javier Vázquez al programa 'Deluxe'.

En cas de confirmar-se la seva col·laboració a 'Contes Xinesos', la còmica farà el salt a Telecinco després d'haver passat per Movistar+, Antena 3 i RTVE. A diferència del seu paper a les anteriors cadenes, en aquest cas, Susi farà de reportera.

A més, serà l'única que s'estrenarà com a col·laboradora. Segons ha pogut saber, Germán González també s'unirà a l'equip.

L'objectiu és superar Pablo Motos

Durant aquests darrers dies d'agost, la cadena està treballant contra rellotge per estrenar el programa a principis de setembre. El format té com a objectiu competir directament contra Pablo Motos i liderar la franja de la nit.

'Contes Xinesos', presentat per Jorge Javier Vázquez, serà un programa que comptarà amb seccions i col·laboradors, on s'entrevistarà a diverses cares conegudes del país. El programa s'emetrà a les 22.00 hores, entre setmana, encara que encara falten per conèixer molts detalls.