Primer pla de la presentadora del 'Planta Baixa' de TV3, Agnès Marquès

Agnès Marquès torna a TV3 i anuncia 2 nous canvis al seu programa

Comença el compte enrere perquè comenci la nova temporada de la presentadora

La tornada a la rutina cada cop és més a prop per a tothom. Després de gaudir d'unes vacances merescudes, són moltes les cares conegudes de TV3 que van reprenent la rutina per preparar la nova temporada.

Aquest és el cas d'Agnès Marquès, que després de gaudir de les vacances envoltada de la família ja està preparant la nova temporada del seu estimat programa, el 'Planta Baixa'. Un programa que s'ha vist afectat per les múltiples novetats que està preparant la CCMA per a aquesta temporada.

'Planta Baixa' escalfa motors

Agnès Marquès i la seva 'Planta Baixa' se'n van anar de vacances el passat 21 de juliol i, aquest dilluns, un mes després, la presentadora ha tornat a trepitjar la seu de TV3 per reprendre la rutina. A través del compte d'Instagram, vam poder veure com la presentadora donava per finalitzades les vacances.

Tot i que no serà fins al pròxim 4 de setembre que la presentadora torni a la pantalla, el 'Planta Baixa' ja està escalfant motors. Tot i les bones xifres aconseguides durant la temporada passada, la presentadora veurà com el seu programa pateix diversos canvis.

Captura de l'instastory d'Agnès Marquès, edifici de TV3
Agnès Marquès ha tornat a la feina. | @marquesagnes

La novetat principal del programa és que presentarà canvis en el seu horari. Fins ara, s'emetia de 16.45 a 20.15 h, però a partir del 4 de setembre ho farà des de les 17.30 fins a les 19.15 hores. Per tant, l'emissió del programa es veurà retallada durant dues hores.

No tots els canvis per a Marquès són males notícies. La realitat és que la presentadora, tot i veure com el seu espai es redueix, estrenarà un plató nou i remodelarà gran part dels seus continguts. A més de la nova imatge visual, també s'hi incorporaran noves cares i nous col·laboradors.

Story d'Agnès Marquès ensenyant el nou plató del 'Planta Baixa' de TV3
La remodelació del plató del 'Planta Baixa' ja està en marxa. | TV3

Com quedaran les tardes de TV3 ?

Davant totes aquestes novetats, la pregunta que tothom es fa és: «¿Com quedaran les tardes de TV3?». Des de Catalunyadiari en tenim la resposta.

En general, la programació de la tarda de la televisió ha patit diversos canvis i, no només a TV3 . Una de les principals novetats és que 'Sálvame' desapareix per donar lloc a 'TardeAr', el nou programa de Telecinco presentat per Ana Rosa Quintanta, que arrencarà a les 16.00 de la tarda.

Pel que fa a les tardes de la televisió catalana quedaran de la manera següent:

  • De 16:00 a 16:45 'Com si fos ahir'
  • De 16:45 a 17:30 'El paradís dels senyors'
  • De 17:30 a 19:15 'Planta Baixa'
  • De 19:15 a 20:15 'Atrapa'm si pots'