Imatge de Xavi Coral i Espartac Peran, junts a TV3

Xavi Coral i Espartac Peran, junts de vacances: fotos plegats amb més famosos de TV3

Els presentadors comparteixen alguna cosa més que lloc de treball

Els presentadors de TV3 s'estan acomiadant a poc a poc de les vacances i tornant als llocs de treball. Ja ho hem vist amb Agnès Marquès, que aquest mateix matí ha donat el bon dia des del plató de la cadena catalana, mentre prepara la nova temporada de 'Planta Baixa'.

I aviat serà el torn dels seus companys per a la gran tornada a la feina.

Xavi Coral i les vacances amb Espartac Peran

Aquest estiu, Xavi Coral ha pogut gaudir d'uns dies amb la família i no ha deixat de banda el seu grup d'amics. Com vam veure a Instagram, el presentador de TV3 ha passat les vacances acompanyat d'un gran amic i company de professió, Espartac Peran.

Espartac i Xavi són el duet inseparable i és que des que es coneixen, la seva amistat no ha fet més que tornar-se més forta. Tots dos van compartir pantalla en diversos moments, però no va ser fins que va aparèixer 'Divendres' que la seva relació realment va prendre rumb.

El programa que els va unir

El programa 'Divendres' es va estrenar a TV3 el 2009. Coral, Peran i Helena García Melero van agafar les regnes del magazín de la cadena catalana. L'espai va durar vuit temporades i gairebé una dècada.

Gràcies a compartir càmera durant tants anys, Xavi i Espartac van aconseguir enfortir llaços i des de llavors són com ungla i carn.

Imatge de Xavi Coral (esquerra) i Espartac Peran (dreta)
Van presentar el magazín de 'Divendres' durant gairebé deu anys | @xavicoral

Una tradició de més d'una dècada

En una de les darreres publicacions, Xavi Coral ens va mostrar una tradició que tant ell com Peran segueixen cada any. Durant l'estiu, els dos presentadors i altres famosos de TV3 se'n van junts a Ciutadella de Menorca i sopen al Cafè Balear, un petit establiment que significa molt més per a ells.

A la fotografia podem veure Xavi Coral, Espartac Peran, Pere Mas (guionista i director de 'FAQS'), Tian Riba (subdirector de 'Divendres' i ara productor executiu de 'FAQS') i Xavi Cassadó (antic director de 'Divendres').

Una tradició que, tal com podem veure al seu Instagram, fa més de 12 anys que compleixen i tenen la intenció de seguir-la amb el pas del temps.

Dos professionals amb ambició

Des que el magazín va acabar, Coral i Peran han seguit treballant per a TV3. Tots dos tenen molt èxit en els programes de què formen part. D'una banda, hi ha el 'TN' de Xavi Coral amb Raquel Sanz, i de l'altra hi ha l''Atrapa'm si pots' on Espartac Peran n'és el director.