Fotografia de Llucià Ferrer presentant 'Atrapa'm si pots' a TV3.

El canvi inesperat que ha anunciat TV3 amb l''Atrapa'm si pots' de Llucià Ferrer

TV3 continua apostant pel concurs

Llucià Ferrer està d'enhorabona. El concurs que presentava fins ara durant les tardes dels caps de setmana a TV3, l''Atrapa'm si pots' té novetats per oferir de la cara a la temporada que ve.

Setembre donarà peu, una altra vegada, a l'inici del curs, i TV3 ja té clares quines són les millors apostes per continuar sent líders a Catalunya. Entre elles, hi ha, sens dubte, el concurs de preguntes presentat per Llucià Ferrer, que fa diverses temporades que dona moltes alegries a la cadena pública.

I ara han pres una decisió definitiva perquè l'audiència de TV3 no els deixi d'acompanyar tampoc aquesta nova temporada.

Llucià Ferrer estrenarà plató

I és que ja vam veure el primer canvi dins del concurs fa uns quants mesos. Durant l'estiu, el programa capitanejat per Llucià Ferrer passava a emetre's diàriament, just abans del 'TN Vespre'.

Però no només es quedava en una anècdota d'aquests mesos de més calor i menys programació a la televisió. Gràcies a les seves bones dades d'audiència, l''Atrapa'm si pots' arribava a la franja entre setmana per quedar-se.

A partir del mes de setembre, Llucià Ferrer es posarà al capdavant de l'espai també diàriament, concretament de 19.15 a 20.15 hores. O cosa que és el mateix, després del 'Planta Baixa' d'Agnès Marquès i just abans de l''Està Passant'.

Tot i això, aquesta no és l'única novetat que presentarà de cara a la temporada de tardor. I és que, per primer cop, el concurs passarà a ser enregistrat a Barcelona.

«Després de 4 anys de fer 'Atrapa'm si pots' a València i Saragossa, arriba el moment de fer-ho a Barcelona!», va informar fa unes setmanes Espartac Peran, director del programa, al seu compte d'Instagram.

I és que, fins a aquesta nova temporada, el concurs produït per Mediapro s'enregistrava en platós ubicats fora de Catalunya, cosa que feia que tant el presentador, el mateix Peran i els concursants haguessin de desplaçar-se amb cada enregistrament.

«Avui estem tristos. Deixem molts amics que ens han acompanyat en aquest viatge. Ara, toca fer-ne de nous a partir del setembre!», ha finalitzat el seu missatge a les xarxes socials, acompanyant-lo d'una imatge amb tot l'equip.