Irene Urdangarin de perfil somrient

Irene Urdangarin viatja sense la infanta Cristina a Portugal i revelen el motiu

Irene Urdangarin s'ha desplaçat fins a Porto sense la companyia de cap membre de la seva família

Irene Urdangarin ha estat vista a Portugal sense la companyia de la seva mare, la infanta Cristina. Així mateix ho ha confirmat avui en exclusiva la revista Lecturas.

La petita dels Urdangarin ha estat gaudint al màxim de les platges d'aquest país sense la presència de cap familiar seu, cosa que suscita força interès.

I és que, en general, cada cop que la jove ha de desplaçar-se a qualsevol lloc ho fa sempre acompanyada, raó per la qual estranya aquest viatge que ha fet fins a Portugal.

Així doncs, què és el que ha portat Irene Urdangarin a romandre en aquest país?

Imatge d'Irene Urdangarin i Borbón al costat de la seva mare, la Infanta Cristina
Irene Urdangarin no ha estat acompanyada per la infanta Cristina | GTRES

La raó per la qual Irene Urdangarin és a Portugal

Als 18 anys, Irene Urdangarin s'ha convertit en una de les joves del moment. Des que la filla petita de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin complís la majoria d'edat, no ha parat d'estar al punt de mira dels mitjans.

La seva vida està a punt de fer un gran canvi quan ingressi a la prestigiosa escola de Lausana (Suïssa) per cursar els estudis d'hostaleria. Uns estudis que, segons expliquen antics alumnes, és un dels més durs i complicats del sector.

Irene Urdangarin s'està posant a punt per donar-ho tot de si al setembre. Per aquesta raó, ha viatjat fins a Porto (Portugal), sense la companyia de la seva mare i de cap membre de la seva família.

Tanmateix, la revista Lecturas ha captat Irene Urdangarin en una de les platges d'aquest país amb amigues seves de Suïssa. Una excel·lent manera de desconnectar i gaudir de les seves amistats abans de començar el dur i intens curs acadèmic que l'espera.

Irene Urdangarin ja és una persona adulta i no necessita cap familiar que l'acompanyi. Està seguint els passos de la seva cosina, Victòria Frederica, que des d'anys que també estiueja amb el grup d'amistats.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Irene Urdangarin, de vacances abans de començar els estudis universitaris

Això sí, el viatge d'Irene Urdangarin a Porto no ha estat l'únic que ha fet aquest estiu. I és que, abans de marxar a Portugal, la noia va fer una escapadeta a Bidart, una localitat costanera de França, on sol estiuejar la seva família paterna.

Imatge de la infanta Cristina amb Miguel i Irene Urdangarin a Ginebra
Irene Urdangarin va estar amb la seva mare i el seu germà al sud de França | GTRES

Va ser allà on va gaudir d'uns dies familiars amb la seva mare i el seu germà Miquel. Mentrestant, el seu altre germà, Pablo, ha estat passant aquesta temporada estival entre Mallorca i Barcelona, lloc on resideix des de fa uns quants anys i treballa com a jugador professional d'handbol.