Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Shakira i Piqué seriosos

El problema que tenen Shakira i Piqué i que no els permet separar-se definitivament

L'exparella encara té un tema per resoldre

Va ser el 4 de juny de 2022  que Shakira va fer un comunicat informant sobre la seva ruptura amb l'exfutbolista i des de llavors tot es va posar potes amunt.

La infidelitat de Gerard Piqué amb Clara Chía va marcar un fort abans i després al món mediàtic i va ser el desencadenant de la guerra entre ell i la cantant colombiana.

Ara sembla que la cosa s'ha refredat, però hi ha una cosa que encara els manté units, i no ens referim als seus fills. L'exparella encara no ha aconseguit vendre el lloc que fins fa no massa era la seva llar. 

La parella va comprar propietats en diferents indrets

Shakira i Piqué van estar junts gairebé 12 anys i entre el temps i la milionada que tenen, van tenir més que suficient per comprar-se diverses propietats. 

La primera va ser als afores de Barcelona, una mansió situada sobre un petit turó que  avui dia es el niu d'amor del Gerard amb la seva xicota Clara Chía.

Però la casa principal, i on van criar a Milan i Sasha, es troba a les Esplugues de Llobregat,  una de les millors zones de Barcelona.

Allí, l'any 2012 Shakira i Piqué van comprar una espectacular casa de  3.800 metres quadrats i dissenyada per l'arquitecta catalana Mireia Admetller. 

Imatge de Gerard Piqué amb la seva exparella, Shakira, a l'aeroport
L'exparella va estar gran part de la seva relació a la mansió de les Esplugues de Llobregat | GTRES

3.800 metres quadrats de superfície

És evident, que l'exparella anava a comprar una superfície de grans dimensions i é que la mansió pràcticament necessita un mapa per no perdre's. Està distribuïda en  tres plantes i dues subterrànies, en les quals es troba el celler i el garatge. 

Entre les característiques de la llar, s'hi troba un gimnàs, un cinema, un estudi de gravació, diverses terrasses, una piscina amb cascada, una pista de tenir i un ascensor que et porta de la planta més alta fins a la més baixa de totes. 

A més, dins de la superfície també hi ha un espai per una  petita casa destinada als convidats amb una piscina privada. 

El preu inflat de la mansió

Ara bé, totes aquestes instal·lacions no surten barates i els dos famosos ho saben. És per això que un cop separats, han posat la mansió a la venda per un preu de 14 milions d'euros. Una burrada, oi?

Doncs sembla que aquest preu tan alt està evitant que la casa passi en mans d'altres propietaris. I el problema no és el que demanen, sinó el que realment hauria de valdre la propietat. Segons els experts, la increïble mansió de Piqué i Shakira, estaria valorada entre 7 i 8 milions.

Si realment la cantant i l'exjugador del Barça es volen separar del tot, haurien de considerar renunciar a alguns d'aquests 'quilos', perquè si no és molt probable que la mansió estigui a la venda durant molts anys.

I ara què?

De moment, sembla que a cap dels dos els acaba de preocupar aquest assumpte. Mentre Shakira està viatjant per Europa, Piqué està passant els dies amb Clara Chía a la seva nova casa.

Què faran amb la seva propietat a Esplugues de Llobregat? Per ara, cap dels dos ha volgut abaixar el preu de venda, que actualment se situa als  14 milions d'euros, així que la casa s'ha quedat  completament sola i sense rastre dels 12 anys que la família Piqué Mebarak van viure allí.