Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Daniel Sancho seriós mentre estava detingut

Espejo Público' dona una notícia de Daniel Sancho que provoca els col·laboradors

'Espejo Público' ha viscut un moment molt tens en directe pel cas de Daniel Sancho

'Espejo Público', així com tots els mitjans d'Espanya, aborda pràcticament cada dia l'última hora de Daniel Sancho. I és que el cas d'aquest jove, empresonat a Tailàndia després de confessar ser autor de l'assassinat i l'esquarterament d'Edwin Arrieta, suscita molt d'interès. Més encara des que la policia del lloc ha demanat per a ell la pena de mort.

'Espejo Público' ara ha volgut analitzar a fons la personalitat de l'autor confés i les seves motivacions per actuar així. Per això, ha comptat amb la informació donada per un reconegut psiquiatre: Daniel no té una personalitat psicopàtica. I aquesta ha generat un moment realment tens que ha molestat algun col·laborador.

Plànol de Daniel Sancho amb el tors nu a la platja
'Espejo Público' ha tractat el cas de Sancho i hi ha generat polèmica. | danisanchobanus

'Espejo Público' dona una dada sobre Daniel Sancho que provoca reaccions entre els col·laboradors

'Espejo Público', en el seu afany per intentar desentranyar més dades del cas de Daniel, ha volgut comptar amb l'opinió d'un expert a analitzar la ment humana. Lorena García ha estat qui ha presentat així José Carlos Fuertes, psiquiatre forense.

El doctor, que ha estat al programa d'Antena 3 mitjançant videotrucada, el que ha fet és posar sobre la taula el seu punt de vista sobre Sancho. En concret, el motiu pel qual ha acabat amb la vida del seu amic Edwin i per què va estar diverses hores esquarterant-lo. El primer que ha dit ha estat això:

«El que jo he vist és el que ha sortit a tots els mitjans de comunicació. És una persona en què no hi ha trets anòmals de personalitat gaire cridaners. Jo descartava completament el concepte de psicòpata que s'està manejant amb frivolitat».

Aquestes paraules no han agradat gens ni mica una de les col·laboradores, la psicòloga Lara Ferreiro. Per això, hi ha intervingut per rebatre Fuentes: «Si no és un criminal professional, sí que té trets psicopàtics perquè una persona, per molt pressionada que hi estigui, no fa això. Al capdavall, pot tenir una absència d'empatia o una fredor emocional. Per a mi, sí que té aquest costat fosc que floreix».

Captura d''Espejo Público' amb un psiquiatre i una psicòloga discutint sobre el cas de Daniel Sancho el 16 d'agost de 2023
El perfil de Daniel Sancho donat pel psiquiatre forense ha generat el conflicte amb la psicòloga. | Atresmedia

El convidat d''Espejo Público' s'ha sentit força ofès per ser qüestionat per l'esmentada integrant de l'equip. Ho ha demostrat dient: «A veure, senyora psicòloga, des de quan un trastorn psicopàtic es diagnostica amb un acte o amb una conducta? Els trets psicopàtics no és ser un psicòpata».

«S'ha parlat que aquest subjecte és un psicòpata en el sentit que és un criminal perillós, una persona desequilibrada i això ho nego. Si no coneixem el perfil biogràfic amb prou feines, si no en sabem res, com es pot dir que aquest senyor és un psicòpata?».

A això ha afegit que Daniel «és una persona immadura, que té uns antecedents, segons diuen els seus amics, de cert narcisisme i arrogància. I també que, de vegades, és prepotent. Per descomptat, parlar que estem davant d'un psicòpata en sentit tècnic del terme, doncs no».

És més, ha indicat que el jove ha tingut «un conflicte psicològic entre la relació amb el cirurgià, una altra relació de parella i la possibilitat que Edwin vingués a Espanya per ser parella de fet».

Daniel Sancho parlant al seu canal de YouTube amb una gorra
El convidat d''Espejo Público' té molt clara la seva opinió sobre Daniel, tot i ser qüestionat per la psicòloga. | YouTube, Puro Disfrute

'Espejo Público' viu el seu moment més tens pel cas de Sancho

La personalitat del fill de Rodolfo Sancho i el seu perfil com a criminal ha continuat generant tensió entre el psiquiatre i la psicòloga. Aquesta ha tornat a qüestionar el testimoni de Fuertes, cosa que ha provocat que la conductora del programa la renyi i li ha dit:

«Deixarem que s'expliqui el doctor. És la seva visió o la versió dels fets i el que ell ha apreciat en aquest pacient. Si tu tens una altra opinió, després la dones. Però ni a nosaltres ni a l'audiència li interessa una disputa entre la visió que té el doctor i la teva».

Lara, malgrat la reprimenda, no ha quedat callada i el forense finalment ha decidit interrompre-la. Ho ha fet per afirmar: «No permeto lliçons de cap psicòloga». Un comentari que ha propiciat més tensió i que ha portat Ferreiro a voler debatre amb el convidat, però aquest s'hi ha negat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!