Fotomuntatge Elsa Anka (Esquerra) amb un mono rosa i Lidia Torrent (dreta) ambun mono negre

El preciós gest d'Elsa Anka que fa plorar a la seva filla, Lidia Torrent: «T'estimo»

El passat dimecres va ser un dia molt especial per a la família d'Elsa Anka

Elsa Anka és una mítica presentadora de televisió que té molt clares les seves prioritats: la família és el primer. És per aquesta raó que la catalana se sent molt unida als seus dos fills, la Lidia i Miguel, així com la seva neta Elsa.

Tot i tenir les agendes estretes, tota la família es reuneix quan troba l'oportunitat. L'última gran moment que van compartir va ser la graduació del fill menor de la presentadora.

Miguel Torrent es va graduar en Relacions Públiques a la Universitat de Barcelona. Un gran dia que van immortalitzar als seus perfils d'Instagram.

Elsa Anka recorda el naixement de Lidia

Ahir 16 d'agost, la família d'Anka va tenir un altre gran motiu per a reunir-se, ja que Lidia Torrent va fer anys. La jove presentadora de televisió ha celebrat els seus  29 anys amb les dues Elses, mare i filla, a Bali.

Amb motiu de l'aniversari de la seva filla gran, Elsa Anka ha publicat un vídeo al seu Instagram recordant alguns dels moments més especials amb la seva filla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Una oda a la maternitat

Elsa ha començat amb la seva petita càpsula del temps al 16 d'agost de 1994, quan va néixer la seva primera filla Lidia a tocar de les cinc de la tarda i pesant tres quilos i mig.

Un naixement que, segons Anka, va deixar a tota la família «potes amunt». El dimecres, 29 anys després, la mítica presentadora ha sorprès la seva filla amb un vídeo ple dels moments més bonics que han viscut juntes: des del seu naixement, fins quan la Lidia va donar llum al seu primer nadó.

En les imatges, es veu com la petita Lidia va creixent, fins a convertir-se ella en mare, i amb una semblança sorprenent amb Elsa Anka.

Paraules plenes d'amor

«Aquest és el teu primer aniversari com mare i entendràs més que mai que et desitjo el més bonic del món», escriu Elsa. I és que la Lídia es va convertir en mare l'octubre del 2022 amb la seva parella Jaime Astrain.

«No deixis de creure ni confiar mai en tu. Ets la millor. T'estimo», acaba el missatge. Unes paraules que han emocionat molt a la seva filla i que ja acumulen milers de 'm'agrada' i comentaris. 

«T'estimo mami, gràcies», ha escrit l'antiga presentadora de 'First Dates'. Ara les dues Elses i la Lídia estan celebrant l'aniversari amb unes vacances molt llargues a Bali. Al petit comitè hi falta en Miguel, que no ha pogut assistir, però de segur que quan tornin el fill petit d'Anka s'unirà a la festa.