Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Elsa Anka

La catalana Elsa Anka suspèn per sorpresa la seva boda i envia un avís contundent

Elsa Anka posa fi a la seva relació de quatre anys amb l'empresari català Victor Prat-Heimerl i anuncia que no pujaran a l'altar

Elsa Anka compta amb una llarga carrera televisiva i, si bé ja sabeu, el seu últim gran projecte ha estat substituir la seva filla, Lidia Torrent, a 'First Dates' a causa del seu embaràs. De fet, Lidia Torrent ja ha sigut mare, la qual es diu com la seva àvia: Elsa. 

El passat mes d'abril, Elsa Anka va aparèixer a la passarel·la de Pronovias per la Bridal Fashion Week 2023 a Barcelona. La presentadora va confessar que no estava en l'acte per agafar idees pel seu propi casament, ja que al final no s'anava a celebrar. Una notícia que realment ningú s'esperava i va caure com gerro d'aigua freda a tots els seus fans.

El fi d'una relació de quatre anys

Elsa Anka estava compromesa amb l'empresari Victor Prat-Heimerl  des de 2021. La parella es va conèixer el 2018 gràcies als seus amics Alejandra Prat i Juan Manuel Alcaraz.

No van fer la seva relació oficial fins al gener de 2019 i des de llavors no va fer res més que créixer. Elsa Anka confessava que Víctor era «educat i un gran pare», és a dir, l'home de la seva vida. Per això, no va tardar a dir que sí quan la seva parella li va demanar matrimoni l'any 2021. 

La presentadora recorda el dia en què va succeir, van anar al restaurant on van tenir la seva primera cita i les postres van arribar amb l'anell de compromís. La parella estava realment feliç en aquell moment, el que cap dels dos va preveure era la gran crisi que acabaria amb el seu amor. 

Elsa Anka no es tanca a una reconciliació

Per ara, ningú dels dos s'ha pronunciat respecte als motius de ruptura i Elsa admet que emocionalment està sent molt dur. Amb l'arribada de la seva neta, només pensa a centrar-se en ella i la seva filla que ara més que mai necessita el seu suport. 

Imatge de Elsa Anka i Victor Prat-Heimerl
Elsa Anka no estaria passant un bon moment sentimental a causa de la ruptura amb el català. | EP

La presentadora en tot moment ha tingut les prioritats clares, fins i tot abans de ser àvia: «Nosaltres anirem per ordre. Primer el bateig i després el nostre casament ja vindrà», deia Elsa al juny de l'any passat.

Malgrat aquest desenllaç inesperat, Elsa Anka no es tanca a una possible reconciliació. Confessa que ara mateix és «incapaç de respondre a aquesta pregunta».