Primer pla de Lidia Torrent

Lidia Torrent i el desconegut problema que li condiciona la vida

Lidia Torrent s'ha sincerat sobre la seva complicada infància

Lidia Torrent s'ha fet un forat a la petita pantalla després de triomfar a First Dates.

Tot i no ser el seu primer treball a la televisió, el format presentat per Carlos Sobera sí que ha estat el responsable de catapultar-la a la fama.

Abans d'això, Lidia havia començat la seva carrera fent els seus primers passos com a model i imatge de marca en diferents campanyes publicitàries.

També va formar part de programes com El debat de GH 15, Pecadors o Campanades de l'amor alhora que cursava la carrera de Publicitat, Màrqueting i Relacions Públiques.

Carlos Sobera a 'First Dates'
Lidia Torrent és la cambrera més famosa de 'First Dates', el programa presentat per Carlos Sobera | Cuatro

Amb només 27 anys, la jove catalana ha sabut compaginar la formació i la feina, apostant sempre per la seva carrera televisiva, però sense renunciar als estudis. Una decisió que és tan sols una mostra de la seva gran maduresa i sentit de la responsabilitat, que té des que era una nena.

Lidia Torrent revela l'episodi del passat que li ha condicionat la vida

Des de ben petita, Lidia Torrent sembla estar destinada a seguir els passos de la seva mare, Elsa Anka, una coneguda model que va ser molt popular als anys 90. Amb ella manté una relació molt estreta que s'ha reforçat amb el pas del temps, arribant a sentir-se pràcticament com a amigues.

«Tenim un vincle molt especial. Hem crescut juntes, hem estat una família de tres. Som una mica mirall i reflex l'una de l'altra, i, encara que tinguem els nostres desacords, som molt còmplices. De vegades fem broma dient que devem ser germanes en una altra vida», assegurava en una entrevista concedida a El País el febrer de l'any passat.

Lidia Torrent i Elsa Anka
Lidia Torrent és la filla de la popular model, Elsa Anka | GTRES

La noia i el seu germà menor, Miguel Torrent, són fruit de la relació que va tenir la destacada model amb Miguel Torrent. Tots dos van estar casats durant 6 anys, posant punt final al seu matrimoni l'any 2002.

Aleshores, Lidia va haver de fer front al difícil divorci dels seus pares quan era tan sols una nena.

Lidia Torrent se sincera sobre el divorci dels seus pares quan només era una nena

Sense cap intenció de parlar del divorci dels seus pares com una cosa negativa, Lidia ha volgut sincerar-se sobre un episodi que li ha canviat la vida.

Es tracta d'un succés que l'ha format com a persona i ha condicionat la vida fins avui. No només pel trauma que genera per a qualsevol menor l'abandonament del pare, sinó per la responsabilitat que va haver d'assumir després de la separació.

«Visc en aquest món, però, sí, soc una mica vella i jove alhora, m'ho diuen els meus amics. A veure, no soc un avorriment de persona, però sí hiperresponsable, salvadora, cuidadora. Els meus pares es van separar quan jo tenia 12 anys, la meva mare treballava i vaig haver de cuidar el meu germà petit, portar-lo a classes, estar per a ell. Vaig adquirir responsabilitats que no em corresponien i això m'ha fet ser molt conscient de tot», assenyalava a la mateixa entrevista.

Lola marxant-se de la seva cita de 'First Dates'
Lidia Torrent ha viscut episodis surrealistes a 'First Dates' | Cuatro

Potser aquesta responsabilitat adquirida quan era molt petita ha estat la clau pel seu èxit a la televisió. La seva perseverança i la seva professionalitat sempre hi han estat presents. Fins i tot quan la seva inseguretat i la seva falta d'amor li dificultava la tasca d'estar al capdavant de les càmeres.

«Porto molt malament ser el centre d'atenció. I és una cosa que he anat treballant molt de temps en teràpia, perquè en el moment que sento això, tendeixo, bé, tendia, a fer-me petiteta. He hagut de florir per dins per a mi per poder florir per fora. Tendia a fer-me una llentia. Per això, la floreta que més puc valorar és que soc una persona interessant, és de l'únic que presumeixo», afegia en les seves declaracions a El País.