Primer pla de Lidia Torrent

Lidia Torrent, la cambrera de 'First Dates', confessa la seva història fora del programa

Lidia Torrent reviu la seva dura infància i confessa que va a teràpia

Lidia Torrent és la cambrera més famosa de la televisió i filla de la coneguda model i presentadora Elsa Anka. La simpàtica cambrera de 'First Dates' té molts secrets que han anat sortint a la llum amb el pas del temps.

Amb l'exemple de la seva mare, va començar fent els seus primers passos treballant de model. Al seu torn, va ser imatge de campanyes publicitàries de diverses marques. Però l'oportunitat laboral per convertir-se en una figura popular va ser en el citat 'First Dates'.

La dura infantesa de Lidia Torrent

Tot i ser filla de famosos, Lidia Torrent no ho ha tingut gens fàcil. La jove va portar amb resignació la separació dels seus pares, un canvi vital que la va fer madurar abans d'hora.

«Tinc 26 anys, visc en aquest món, però sí, soc una mica 'viejoven', m'ho diuen els meus amics. A veure, no sóc un moc de persona, però sí molt responsable, salvadora, cuidadora», confessa.

«Els meus pares es van separar quan tenia 12 anys. La meva mare treballava i vaig haver de tenir cura del meu germà petit, portar-lo a classes, estar per ell. Vaig adquirir responsabilitats que no em corresponien i això m'ha fet ser molt conscient de tot», ha afirmat en una entrevista.

Lidia aclareix que la separació dels seus pares va ser un fet que la va canviar, però no considera que hagi estat alguna cosa demolidora.

Sobre la seva mare, Lidia afirma que tenen un vincle molt especial. «Hem crescut juntes, hem estat una família de tres, som una mica mirall i reflex l'una de l'altra, i, encara que tinguem les nostres baralles, som molt còmplices. A vegades fem broma dient que vam ser germanes en una altra vida».

La raó per la qual va habitualment a teràpia

Lidia Torrent va fer una entrevista a 'El País', on explica que «no li agrada gens ser el centre d'atenció, per això va decidir anar a teràpia».

«És una cosa que he anat treballant molt de temps a teràpia, perquè en el moment en què ho sento, tendeixo a fer-me petita. He hagut de florir per dins per a poder florir per fora. Em feia una llentia», deia.

«Per tant, la floreta que més puc valorar és que soc una persona interessant, és de l'únic que presumeixo» valora la filla d'Elsa Anka.

Així era la seva vida abans de saltar a la fama a 'First Dates'

Abans de saltar a la fama al programa que presenta Carlos Sobera, Lidia va participar el 2015 a 'Gran Hermano' i a la grada júnior de 'Debate'. 

El 2017, va treballar a 'Pecadores' o 'Campanadas del amor'. Tot i això, la filla d'Elsa Anka va seguir formant-se i combina la seva feina a la televisió amb els seus estudis de Publicitat, Màrqueting i Relacions Públiques.

Abans d'entrar a la televisió, Torrent va treballar com a hostessa d'imatge i model, desfilant fins i tot per una passarel·la coneguda, la '080' de Barcelona.

«Em va fer molta il·lusió poder desfilar a la '080', va ser una experiència molt bonica, però el meu desig és seguir en l'àmbit de la comunicació», confessava.

Lidia Torrent estrena el seu propi programa a les xarxes

Torrent també va estrenar un programa d'entrevistes a famosos al seu Instagram, que portava per títol 'Trece a las trece'. Per aquest espai virtual han passat personatges com Tania Llasera, Christian Gálvez, Ana Milán o Roberto Leal.

«Sempre he tingut una gran curiositat pel costat més 'invisible' de les persones, pel món interior de cadascú. Llavors vaig fer un 'brainstorming' de possibles preguntes personals. En vaig triar 13, que és el meu número preferit i lluny de supersticions, m'ha donat sempre molt bona sort», va explicar 'GTRES'.

«La meva intenció era que la gent pogués trobar certa inspiració, alè o utilitat en la conversa, a més d'entretenir, perquè hi haurà preguntes sobre curiositats. No pretenc que sigui res summament transcendental, sinó una cosa amena i distesa. És una idea meva i ha estat bonic donar-li forma», ha conclòs.