Carlota Corredera posant somrient en un photocall

Carlota Corredera, davant d'un jutge a Madrid

Carlota Corredera ha començat a freqüentar els jutjats de la Plaça de Castella després de l'emissió del documental de Rociíto

Després de la demanda interposada per Rocío Flores, Carlota Corredera s'asseurà a la banqueta el 21 d'octubre vinent. Ho farà en qualitat de testimoni i abordarà el tema de l'agressió a la seva mare que es va veure en el documental.

El documental 'Rocío, Explicar la Verdad para Seguir Viva' ha portat una llarga llista de conseqüències. Durant l'emissió, moltes veus es van alçar contra Antonio David, però ara s'han posicionat a favor seu.

Els responsables del programa van començar a rebre demandes i molts col·laboradors han hagut d'acudir als jutjats. L'estratègia que va dur a terme la cadena s'ha girat en contra seva i han vist com la justícia els ha deixat de banda.

Fa uns dies, es va celebrar el judici de l'excol·laborador contra la productora. La jutgessa en qüestió es va declinar a favor seu i va obligar a indemnitzar-lo amb una quantitat superior als 80.000 euros. De fet, la sentència és una clara amonestació als col·laboradors i presentadors pel judici mediàtic que van fer.

La Fàbrica de la Tele va rebre un cop dur per part de la justícia i no serà l'únic. Aquesta setmana, s'ha fet pública la data del judici de la demanda interposada per la seva filla.

La denúncia va estar motivada pel relat de l'agressió a la seva mare quan era menor d'edat. En aquest tràmit legal, molts dels rostres presents en l'espai nocturn hauran d'acudir a testificar sobre ells, entre els quals Carlota Corredera.

Carlota Corredera a judici, el testimoni crucial per guanyar la demanda

Totes les informacions abocades al documental de Rociíto estan donant motius perquè la família Flores prengui mesures contra el programa. A més, la justícia sembla estar a favor seu i s'ha decantat pel bàndol de l'exguàrdia civil i la seva dona.

Durant el documental es tracten molts temes que involucren alguns dels familiars, que no han dubtat a respondre. Totes les demandes tenen un enemic en comú, la productora del format.

Últimament, moltes de les cares més habituals de 'Sálvame' o d'altres espais han desfilat pels jutjats de Plaça de Castilla. De fet, ha estat més fàcil veure'ls allà que durant l'emissió del documental.

No obstant això, lluny d'acabar la batalla legal, les demandes segueixen arribant i s'hauran de veure les cares un altre cop. En aquesta ocasió, la filla gran de la protagonista del documental ha demandat la productora.

La iniciativa legal està motivada per les acusacions i informacions abocades sobre una situació que l'afecta de ple. En un dels episodis, es va emetre l'agressió detalladament recolzada per documentació aportada per Rociíto.

Es va interposar al maig al Jutjat d'Instrucció Nº 38 de Madrid. Una altra de les motivacions va ser la publicació de la sentència en la qual se la va condemnar com a autora d'un delicte de maltractament.

En el moment de l'esdeveniment, la jove era menor d'edat, de manera que no es pot fer pública la sentència. Això suposa una invasió de la intimitat personal i familiar de Flores, ja que es busca la protecció i evitar l'estigmatització.

Aquesta situació legal ha fet que Carlota Corredera, entre d'altres, hagi d'anar a les instal·lacions en persona per oferir el seu testimoni. No és la primera vegada i, amb total seguretat, l'última que la gallega hi hagi d'acudir per aquest motiu.

El judici començarà la setmana que ve i els mitjans estaran plens de notícies. Telecinco, especialment 'Sálvame', evita fer cap referència a aquests procediments. Tot podria ser una estratègia per no atacar la seva defensa.