La cara d'Andrea Janeiro

Andrea Janeiro posa casa seva de cap per avall: «Vull una boda íntima»

Andrea Janeiro comunica a Belén Esteban una decisió important

Andrea Janeiro ha posat unes normes molt estrictes i Belén Esteban s'ha limitat a complir-les. No vol cridar l'atenció de la premsa, així que la col·laboradora amenaça amb demandar tot el que tregui a la llum el seu nom.

No obstant això, hi ha moments en què és inevitable parlar d'ella, perquè Belén la va presentar en societat quan només era un bebè. Andreíta, com és coneguda popularment, va entrar a les llars de milers d'espanyols des que els seus pares van presumir d'ella a les revistes.

Andrea Janeiro s'ha trobat amb molts obstacles per a protegir el seu anonimat, però la veritat és que ha aconseguit que la respectin. Les notícies relacionades amb ella s'informen des de la neutralitat, com ara la del segon casament de la seva mare.

Belén Esteban es vol casar amb Miguel Marcos per l'església, tot i que van celebrar un enllaç civil fa uns anys. En aquesta ocasió, serà una festa molt diferent, entre altres coses perquè Andrea no vol compartir espai amb certs famosos.

La tertuliana ha confirmat que té intenció de passar per l'altar, però amb certes condicions: «Vull un casament íntim». No obstant això, estudia la possibilitat de vendre una exclusiva, o almenys això va explicar quan va anunciar els plans que té.

Belén Esteban, traïda: «Poc menjar»

Andrea Janeiro ha hagut de compartir espai amb molta gent que després ha traït la seva mare, com és el cas de Miguel Frigenti. El periodista va criticar el casament civil de Belén i Miguel a esquena del matrimoni i va vendre alguns secrets.

Assegura que a la festa «hi havia poc menjar» i que l'enllaç no va ser tan divertit com han donat a entendre alguns famosos. Esteban se sent traïda perquè pensava que eren amics i que tenien bona relació, però s'equivocava.

Andreíta vol que la princesa del poble no torni a patir per una situació semblant, així que en aquesta ocasió caldrà complir les normes que ha imposat. A la cerimònia religiosa hi assistirà exclusivament la família i els amics íntims, ja que volen evitar escàndols innecessaris.

Belén s'ha pres els atacs de Frigenti com una cosa personal, perquè no acostuma a rebre aquest tipus de crítiques. «Estic orgullosa, perquè tothom se'n va molt content de les festes que faig i de tot el que organitzo».

Andrea Janeiro compleix el seu gran somni

La filla de Jesulín sempre ha demostrat ser una nena madura i responsable, però durant un temps ha estat força exposada. No va trigar a mostrar descontentament amb l'actitud que tenia Belén Esteban, ja que ella volia ser una persona anònima.

Els enemics de la col·laboradora han atacat a jove per un únic motiu: volia fer mal a Esteban. No obstant això, el temps ha anat passant i Andrea ha demostrat que és completament diferent de la seva mare.

No vol viure dels seus cognoms i tampoc vol compartir espai amb determinades persones, motiu pel qual el casament de la seva mare serà tan íntim. Des que era un nadó, Andrea ha estat en boca de tothom i ha hagut de suportar com la premsa la fotografiava sense permís.

Belén té una estranya afició per vendre els episodis més íntims de la seva vida, com el casament amb Miguel Marcos, però aquestes aventures no compten amb el beneplàcit de la seva filla. De fet, la jove mai ha participat en cap de les seves exclusives.

L'ex del torero per fi ha pres consciència de la importància de respectar la privacitat de la seva nena. Fa molt de temps que intenta no esmentar-la en cap programa i amenaça de demandar qui faci el contrari.