Primer pla de María Teresa Campos amb mascareta

María Teresa Campos, al carrer i sense sostre: «No la volen allà»

María Teresa es troba en una situació molt delicada després d'abandonar casa seva

Després de vendre la casa, María Teresa Campos busca una nova llar a prop de les seves filles. Va estar negociant amb un propietari de la urbanització de Terelu, però la negativa dels veïns ha provocat que les negociacions s'acabin.

La matriarca de les Campos està passant un dels pitjors moments de la seva vida. Des que la van obligar a retirar-se dels mitjans de comunicació, el seu dia a dia és un autèntic calvari i res li surt com esperava.

Aquesta situació s'ha vist accentuada per la ruptura amb Bigoti Arrocet després de molts anys de relació. Recentment, amb la participació d'ell a 'Secret Story', la polèmica ha tornat i ha col·locat María Teresa en l'objectiu de la premsa.

A més, els conflictes entre les seves filles i la seva neta li estan causant molts maldecaps. Cada setmana, les integrants del clan protagonitzen un nou escàndol que evidencia que la relació familiar està més trencada que mai.

Tot i així, la presentadora no perd el somriure ni les ganes de continuar amb la seva vida. Aquesta setmana, però, ha rebut un nou revés que pot fer que acabi al carrer sense lloc on viure. El motiu que ha provocat aquesta situació és molt sorprenent.

Els veïns de Terelu no volen tenir María Teresa a prop

La matriarca de les Campos fa temps que està desapareguda, i des de llavors se l'ha vist molt poques vegades en públic. L'última ocasió va ser aquest cap de setmana, i les imatges en qüestió van afectar molt la seva filla Terelu i la seva neta, Alejandra Rubio.

A 'Viva la vida' es va emetre un vídeo en el qual s'apreciava la matriarca molt desmillorada. En veure les imatges, Alejandra es va posar a plorar i, notablement afectada, va assegurar que l'únic que vol és que deixin la seva àvia tranquil·la.

María Teresa va ser captada quan anava amb el seu xofer, Gustavo, a una revisió mèdica. A la sortida, els reporters li van preguntar sobre les declaracions del seu exnòvio, i ella es va mostrar hermètica i molt contundent. «Dono permís al Gustavo perquè expliqui la veritat», va afirmar molt segura.

Lluny de calmar-se la situació, la polèmica ha tornat a assotar la seva vida, i aquesta vegada corre un greu perill. El disgust ha vingut donat per la venda de casa seva i l'obligatorietat d'abandonar-la el més aviat possible.

Els propietaris que han adquirit l'immoble volen entrar a viure-hi com més aviat millor, motiu pel qual l'ha d'abandonar immediatament. Ara busca una nova llar i té en ment una idea molt clara: mudar-se a prop d'alguna de les seves filles.

Fa poc va començar a negociar amb un propietari d'un immoble de la urbanització de Terelu. La zona li agrada molt i, a més, estaria prop d'ella en cas de necessitar qualsevol cosa.

Ara, però, aquesta negociació s'ha vist truncada per una decisió dels veïns de la seva filla. Segons 'Sálvame', «el propietari de la casa s'ha fet enrere perquè els veïns de la urbanització no la volen allà».

No se senten còmodes amb la presència de la premsa a la porta de casa i asseguren que ja en tenen prou amb una Campos. Aquest va ser el principal motiu pel qual l'amo de l'habitatge va accedir a les peticions dels seus veïns i va paralitzar les negociacions amb María Teresa.

Això ha provocat que, amb vuitanta anys, es pugui veure al carrer i sense sostre. Evidentment, les seves filles l'acolliran fins que trobi la casa indicada on viure. La situació és força delicada i esperem que la trobi aviat.