Kiko Rivera en un plató de televisió

El dia que Kiko Rivera va estar a punt de morir: «No em va trucar»

Kiko Rivera ha parlat d'un dels moments més durs de la seva vida

Kiko Rivera, tal com es rumorejava, ha concedit una exclusiva a la revista 'Lecturas'. Una entrevista en la qual carrega durament contra la seva cosina, Anabel Pantoja, en considerar que li ha mentit.

Així és, la 'Pantojita de Canàries' l'ha enganyat en diferents qüestions relacionades amb la seva mare. És més, fins i tot l'ha atacat per no haver avisat a Isabel Pantoja del moment tan dur que el seu fill va viure. Un moment en què va estar a punt de morir.

Kiko Rivera explica que la seva vida va penjar d'un fil

A l'esmentada exclusiva, el DJ ha decidit compartir amb els lectors un instant que li va poder costar la vida. Però, ho ha explicat per carregar novament contra Anabel, ja que considera que no va actuar com calia.

El passat mes d'agost va ser quan va veure's en la necessitat d'haver de passar pel quiròfan. El motiu va ser que l'extracció de la banda gàstrica que portava posada des de feia diversos anys i que l'havia ajudat a aprimar-se. I és que aquesta «s'anava menjant l'estómac, i ja havia partit dues capes».

Així mateix ha exposat que l'objectiu era «treure'm la banda i fer-me una reducció d'estómac. Es va complicar i no es va poder fer». A això ha afegit: «Si la tercera capa s'hagués trencat, s'hauria creat una peritonitis i podia haver mort».

Kiko Rivera, 'sol' davant el dur moment de salut

Arran d'explicar aquesta dura experiència que va passar per la seva salut, ha relatat que hi va haver una cosa que el va deixar estupefacte. I és que li va cridar poderosament l'atenció que davant la gravetat de la situació: «no em va trucar ningú, ni la meva mare. Em va sorprendre».

Així, en aquest punt, ha recalcat que ara ha descobert el perquè Isabel no li va trucar. Ha explicat que, en retrobar-se fa uns dies amb ella, s'ha assabentat que aquesta no sabia res: «Estava Raquel Bollo al costat i em va dir que la meva mare no ho sabia, que si no hauria anat a l'hospital».

«Llavors, potser la cosa hauria canviat abans i potser podria haver-me acomiadat de la meva àvia», confessa. Precisament pel desconeixement que la 'tonadillera' tenia de la situació, Kiko ha carregat en aquest punt contra Anabel. En concret, ho ha fet per no haver avisat a la seva tia del seu delicat moment de salut.

Així, ha manifestat: «La meva cosina no ha trucat a la seva tia que tant estima!». Unes paraules després de les que ha afegit: «La meva mare la tele no la veu. Ningú li ha dit res?».

Afortunadament, el marit d'Irene Rosales va sortir ben parat d'aquesta intervenció i tot va quedar en un ensurt. Però això no significa que ara estigui molt dolgut perquè la col·laboradora de 'Sálvame' no avisés la cantant del qual li estava succeint. Considera que és una actitud molt reprotxable per part d'Anabel, a qui no vol veure ara mateix per res del món.

De la mateixa manera, ha intentat justificar-se per altres accions que ell no ha fet en aquests mesos. La seva manera de fer-ho ha estat dient: «La meva mare podria dir que jo tampoc vaig trucar-li amb l'ingrés de la meva àvia. És veritat, però a la meva cosina sí que li vaig trucar».

Aquests són alguns dels atacs que Rivera ha llançat contra la jove, ja que és la manera que ha trobat de treure's responsabilitat a si mateix i a la cantant per la 'guerra' que mantenen. Així, ha optat per carregar totes les culpes contra la seva cosina.

De moment, però, l'assenyalada ha decidit mantenir-se callada i allunyada dels mitjans, ja que està centrada a gaudir d'uns dies de descans després del seu casament. Caldrà esperar perquè torni al seu treball en Telecinco o perquè concedeixi una altra exclusiva donant el seu punt de vista de tot.