La reina Letícia amb les seves filles, Elionor i Sofia

La reina Letícia envia un missatge clar: «Deixa't estar de morrejos en públic»

La reina Letícia està molt enfadada amb la seva neboda, Carla Vigo

Carla Vigo no aprèn, i és que tot i que la seva tieta ja li ha cridat l'atenció més d'una vegada, ella segueix generant polèmiques.

El comportament de la jove arriba a tal punt que fins i tot la seva pròpia família ja no confia en ella. Aquest és el cas de Telma Ortiz, que ha preferit no dir a la seva neboda el nom que ha posat a la seva filla acabada de néixer.

Tot per protegir la seva privacitat, ja que sospita que la jove pot anar-se'n de la llengua en alguna entrevista.

Just quan semblava que l'última advertència de la reina Letícia havia fet efecte, ja que va aconseguir que Carla s'allunyés de les males companyies i se centrés en els estudis, la jove ha tornat a generar polèmica a la festa del seu 21 aniversari.

A part de rebre crítiques per la roba que portava, ha estat enxampada en una situació compromesa amb el seu nòvio.

La filla d'Érika Ortiz va optar per un vestit molt cenyit, de color platejat, amb el qual se li marcava molt la figura. Un disseny de José Perea, gran amic seu, que combinava amb uns botins negres senzillíssims i amb la seva preciosa cabellera arrissada. A més, portava un maquillatge en tons terra bastant discret.

La reina Letizia i Carla Vigo
El gest de Carla Vigo després de l'adeu a la seva àvia no ha agradat a la reina Letícia | GTRES

 

Carla Vigo torna a explotar davant les crítiques que rep pel seu físic

«Amb aquest cos no et pots permetre aquests vestits que et poses», l'han atacat els seus haters. Cosa que ha provocat que la jove hagi acabat explotant.

«M'esperava comentaris així, però la cosa és que me'ls esperava perquè amb coses així creeeu inseguretats que potser una persona no tenia», ha publicat a Instagram.

«Amb aquest vestit jo em veia com una deessa, i a qui no li agradi, que no miri", els ha dit. «No sabeu pel que ha passat o està passant una persona. Aquestes coses són molt delicades».

A més, als que li han retret que se li marca la panxa, els ha respost que «ser plana del tot no és ni sa, perquè no protegeixes els òrgans».

«Què passa, que per tenir els malucs amples ja no em puc posar un vestit ajustat?», els increpava. «O és perquè per la forma del meu cos se'm marca una mica la panxa? Senyors, d'això se'n diu tenir òrgans», afegia.

A continuació, la jove aclaria que la seva resposta no va referida a les persones «que són primes per naturalesa».

«Em refereixo a les que s'operen, però òbviament, que cadascú  faci el que vulgui, i si he ofès algú, no era la meva intenció. Ho sento molt».

I això no és tot, ja que recentment es va quedar en blanc quan un reporter la va interrogar sobre el que pensava de la monarquia. Fa temps que s'especula que la jove és republicana, però ella mai ha acabat de confirmar-ho, tot i que salta a la vista.

Sembla que Carla segueix disposada a gaudir la vida i fa cas omís de la gent que pretén atacar-la. Tot i així, aquesta no és la primera vegada que la jove es passa de la ratlla, ja que a 'Sobreviviré' no es tallava parlant de temes tan íntims com la seva virginitat.

«Vaig perdre la virginitat aviat. Ara tinc vint anys. No vaig repetir amb la mateixa persona», confessava obertament.

Una situació que la reina ja no pensa tolerar. I és que s'ha enfurismat quan ha vist la gresca que tenien muntada a la festa d'aniversari de Carla. Aquests balls sexis i desinhibits que la seva neboda va protagonitzar a la pista de ball no li han agradat gens.