Primer pla de Paula Echevarría

Paula Echevarría ensenya la foto del seu fill i és clavat a algú

Paula Echevarría està encantada amb la família que ha creat amb el futbolista Miguel Torres

Paula Echevarría ha compartit una fotografia amb el seu fill a Instagram. Tothom està al·lucinant amb la gran semblança que té el petit amb el seu pare.

És molt habitual que les persones utilitzin les xarxes socials per compartir imatges o vídeos dels moments de la seva vida. En moltes ocasions, els perfils s'omplen de publicacions sobre els fills i els moments que es viuen al costat d'ells.

En aquesta faceta també entren les persones més rellevants del panorama nacional, que no dubten a compartir amb els seus seguidors la seva vida. Una de les més actives en aquest tipus d'aplicacions és l'exparella de David Bustamante.

Des que es va produir la polèmica separació, els dos han refet les seves vides amb altres persones. Tot i això, els dos són conscients que segueixen tenint un nexe d'unió, la seva filla Daniela, que els tindrà vinculats per tota la vida.

Fa uns anys, l'actriu va començar una relació amb l'esportista Miguel Torres. Junts han passat i viscut moltes coses, però, sens dubte, l'arribada del seu fill els va convertir en les persones més felices del món.

Tot i que ella és molt recelosa a revelar la identitat de la seva descendència, aquesta setmana ha trencat la seva regla i ha publicat una seqüència d'imatges. Es pot veure la família feliç i tothom s'ha fixat en el mateix detall del fill.

Paula Echevarría, la gran semblança del seu fill amb Miguel Torres

La parella està gaudint d'unes vacances exprés a la localitat malaguenya de Marbella, a Espanya. Han decidit passar uns dies allà per descansar de les seves atrafegades agendes i gaudir de la seva nova família.

Durant aquest temps de descans, l'actriu no ha dubtat a compartir tots els moments a les xarxes per demostrar que s'ho estan passant molt bé amb ells. A més, ha volgut compartir amb els seguidors que el seu fill Miki està molt gran, i que acaba de fer sis mesos.

Per això, ha compartit diverses imatges en què se'ls veu als dos agafant el menor. Aquesta l'ha acompanyat amb un missatge que evidencia la felicitat que sent d'estar envoltada dels seus nois.

L'actriu ha volgut fer lloc a la seva filla Daniela, per això ha posat un hashtag en el seu honor: «Falta la meva nena». Aquesta es troba gaudint d'uns dies al costat del seu pare i aprofitant el pont per passar temps junts.

El pare també ha compartit unes fotografies en què s'evidencia els sentiments que té. «Hi havia una vegada un nen estimat amb bogeria» ha escrit en la publicació per acompanyar el missatge.

Tot i això, els usuaris de les xarxes socials han ressaltat un petit detall amb el qual tothom està d'acord. Tant els seguidors d'ella com els d'ell han matisat que el petit s'assembla al seu pare.

Les dues publicacions s'han omplert de missatges que afirmen aquesta similitud. Alguns afirmen que és «igualet al papa», mentre que altres l'han anomenat mini Miquel. Tot i això, tots els comentaris que han rebut són positius i d'afecte a la nova família.

A més, altres han volgut evidenciar que el petit ha crescut molt i que té cara d'homenet petit. Sens dubte, uns missatges que li encantarien a la model.

Paula Echevarría està encantada amb la seva nova família i així ho fa saber cada vegada que té l'oportunitat. De moment, no ha reaccionat a cap dels comentaris, però sens dubte estarà encantada amb els missatges rebuts.