Plató de Sálvame amb els col·laboradors

La mare d'un col·laborador de Sálvame ho explica tot: «Plora i pren ansiolítics»

La mare de Miguel Frigenti assegura que el seu fill no passa per un bon moment

Miguel Frigenti no viu el seu millor moment. Després de sortir de 'Secret Story' ha vist que la llista d'enemics no fa més que créixer.

«A tot porc li arriba el seu Sant Martí», li deia Estela Grande, que va ser víctima de la llengua viperina del tertulià durant el seu pas per 'GH Vip'. 

El seu enfrontament més fort ha estat amb Alba Carrillo i la seva mare, Lucía Pariente, declarades enemigues íntimes del tertulià.

Recentment, era la model qui acusava Frigenti d'haver fet certs comentaris incòmodes sobre la boda de Belén Esteban. De fet, assegurava que l'havia qualificat de 'horterada'.

Mentre que, per la seva banda, ell ho desmentia completament. «Mai m'hauria passat pel cap que el casament de la meva amiga és una 'horterada'. No ho va ser, vaig ser molt feliç allà ballant amb la seva filla i tot», explicava.

«Ho sento si t'enfades, ho dic ara perquè la gent vegi l'únic que vaig dir respecte al casament», li replicava el col·laborador. «Mai m'he atrevit a dir-ho perquè Belén no s'enfadés, però no permetré que facis una muntanya d'un gra de sorra».

La mare de Miguel Frigenti surt en la seva defensa

Veient la gran quantitat d'acusacions sobre el seu fill, era la mateixa mare del col·laborador, Marisa, la qual sortia en defensa seva. Així, decidia entrar en directe per donar la cara per ell.

«Ell a Belén li explica tot, i efectivament aquest petit comentari sobre el seu casament no el va dir perquè tenia por. Por de perdre-la. Dit això, a mi el que digui Alba Carrillo no m'importa, perquè té un rebuig cap al meu fill que no és normal», assenyalava Marisa.

«No és que el vegi malament, és que està destrossat. Ell va a treballar amb un munt d'ansiolítics en el cos», revelava per sorpresa de la resta dels seus companys de 'Sálvame'. 

«Collons mare, prou ja, filla», saltava avergonyit Frigenti, que no volia fer públic el mal moment que viu. «Sé que hi ha companys que aprofiten el mínim dubte per atacar Miguel», prosseguia la seva mare.

Miguel Frigenti, enfonsat pels atacs dels seus enemics

I després d'escoltar Marisa, la resta dels col·laboradors mostraven una mica més d'empatia amb ell. «Abans de començar el programa, Miguel m'ha preguntat si havia vist el seu pas pel 'reality show'», opinava Núria Marín.

«Tots sabem que entrar-hi era el seu somni, però potser ell no comptava a sortir del 'reality' i trobar-se el que s'ha trobat. Jo el veig indecís, no sé si tu estàs d'acord amb mi», deia.

«Sí, està destrossat, descol·locat. Ha sortit de la casa i s'ha trobat amb el tema de Lorraine Edo i amb el de Belén Esteban. Jo no entraré més en això perquè li fa mal, però l'he vist plorar per tot aix, ahir sense anar més lluny», afegia Marisa.

Per la seva banda, Miguel ha intentat excusar-se i oferir el seu propi punt de vista. «He petat perquè des que he sortit no paro de treballar. Estic molt agraït per això, però que va passar dissabte al 'Deluxe' amb Alba va ser molt desagradable», ha reconegut.

Un moment molt tens en què els dos donaven curs a una veritable guerra de retrets, on Miguel arribava a dir-li a Carrillo: 'Barbie divorci'.

«El cas de Lorraine també m'ha superat. No recordava aquest vídeo, que ha estat dur per a mi. Ha estat massa informació», al·legava Frigenti.

I és que l'exconcursant de 'GH', Lorena Edo, acusava el tertulià de ser una persona despietada que es ficava amb ella pel seu físic.

«El 2013 vaig complir el meu somni d'entrar a 'Gran Hermano'. En sortir, em van parlar d'una mare i un fill que comentaven GH», arremetia referint-se al tertulià i a la seva mare.

«Constantment parlaven de mi amb una malvolença i crueltat innecessària. Van arribar a aconseguir el meu telèfon i vaig rebre trucades insultants dels dos», recordava.

La cúpula de 'Sálvame' es bolca amb el col·laborador

Unes acusacions de les quals Miguel sembla avergonyir-se i que no s'ha atrevit a negar en cap moment. «Després vinc aquí i em sento molt despenjat. La mitja hora que vaig estar divendres va ser horrible. Estic malament», confessava el periodista.

«El consell que li he donat és que no es cregui el que li diuen, per molt que li repeteixin que és traïdor, que ell no s'ho cregui. Ell és molt lleial amb la gent que estims, molt bona persona», compartia la seva mare.

«Pot tenir conflictes amb Belén, però sé que els dos s'estimen molt, que es donen bons consells», remarcava.

«Aquesta gent intenta que això s'acabi, però jo crec en Déu i a tots aquests, a la llarga, els posarà al seu lloc», insistia. «Estic molt orgullosa del meu fill, no el canviaria per res ni per ningú».

I Frigenti, força avergonyit, decidia frenar el discurs de Marisa. «Ja val, mare. No vull quedar aquí com el rei de la farmacologia», afegia amb cert humor.

I, en aquest moment, fins i tot els directors de 'Sálvame' decidien intervenir per enviar-li un clar missatge.

«La direcció del programa vol que digui que tot l'equip està molt content que Miguel torni a ser aquí, que tenien moltes ganes que tornés», li han transmès.

«Per a nosaltres ets un col·laborador molt important». Unes paraules que segur han servit per donar ànims al jove.