Fotomuntatge del casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez

La xifra d'escàndol que s'ha embutxacat Anabel Pantoja per vendre la seva boda

El casament d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez segueix generant polèmica

Anabel Pantoja segueix sent tema de conversa gairebé dues setmanes després d'haver passat per l'altar amb Omar Sánchez. El seu cosí, Kiko Rivera, ha exposat públicament totes les mentides que aquesta li ha explicat i que tant de mal li han fet.

Una exclusiva per a la revista 'Lecturas' que ha enfonsat per complet la neboda d'Isabel Pantoja. El DJ insisteix que tot i saber que estava destrossat per la pèrdua de la seva àvia, 'doña Ana', Anabel insistia que la seva mare no volia que anés a Cantora.

«Et juro pels meus fills que la meva cosina em va dir: "Carinyo meu. T'estimo amb tota la meva ànima! Ella se n'ha anat, però he parlat amb la teva mare i no vol que hi vagis"».

I aquesta seria tan sols una de les mentides de la 'Pantojita' de Canàries. «No ets ben rebut allà. Si us plau, queda't. No tens perq uè passar per aquest mal tràngol!», li deia Anabel per a intentar convènce'l.

«Ja estava plorant, però encara vaig plorar més. Va ser llavors quan vaig fer la publicació a les xarxes socials», assegura a l'entrevista. «Un any i mig creient-me les mentides que ha dit la meva cosina, que deia que l'únic que volia era que s'arreglés tot», lamenta.

No obstant això, el fill de la cupletista, que estava decidit a donar el condol a la seva mare, acabava confiant en el consell de la seva dona, Irene Rosales.

Per a rematar, Anabel va intentar arreglar la situació enviant-li un missatge: «Tranquil, que t'obriran la porta. He tornat a parlar amb la teva mare i m'ha dit que sí».

I és que segons l'opinió de Kiko, l'únic que volia la seva cosina era l'exclusiva del casament. Aquest seria l'únic motiu pel qual estava tan interessada a que no se n'anés de La Graciosa i assistís a la cerimònia.

«M'importa un rave el casament!», remarca dolgut. «Era un paperot, hi anàvem a divertir-nos. Si ho hagués fet una altra setmana, podríem haver estat tots més feliços».

A més, assegura que la seva cosina li va prometre que al casament no hi hauria festa. «No tenim cos. Farem una cerimònia, dinarem i ja està». No obstant això, ell li retreu que la festa se'ls anés de les mans.

«La meva cosina només mira per ella. L'important per a ella era que jo hi fos a la celebració, no que la meva àvia estigués morta», al·lega.

L'exclusiva frustrada d'Anabel Pantoja

Lamentablement per a Anabel, un paparazzi gairebé la deixa sense la seva tan anhelada exclusiva. Els nuvis havien pactat una entrevista valorada en gairebé 60.000 euros amb la revista 'Hola!', però els plans se'ls van torçar a última hora.

Tal com informaven des de 'Socialité' aquest cap de setmana, una trucada de Diego Raval a la Guàrdia Civil va aconseguir que els prenguessin la carpa que havien preparat per a protegir el casament.

Així doncs, la cerimònia quedava a la vista de qualsevol que passés per allà. Fins i tot els banyistes van poder gaudir de l'espectacle.

No obstant això, i segons les últimes informacions, la xifra que va arribar a cobrar finalment Anabel per vendre el seu casament no s'acosta ni de lluny a la que va obtenir el seu cosí.

«A Kiko li van pagar set vegades més del que ha cobrat Anabel per la seva: 10.000 euros», explicava Gema López a 'Sálvame'.

Una vergonyosa xifra que deixa molt clar el que s'especulava des d'un principi: que l'exclusiva seria la mateixa sense la presència de Kiko Rivera.

De fet, ell s'havia d'emportar un tros del pastís i va acabar perdent diners amb el viatge. «Ens va costar 4.000 euros», confessava sobre el que havien hagut de pagar Irene i ell per a desplaçar-se fins a La Graciosa.

I és que la 'sobrinísima' va perdre molt per haver d'emetre la cerimònia en directe. Finalment, l'únic que va poder vendre van ser imatges d'ella mateixa vestint-se de núvia o posant amb alguns convidats, com Belén Esteban o Raquel Bollo.