David Flores en un primer plano

Una filtració deixa David Flores Carrasco contra les cordes

David Flores és conscient que Rocío Carrasco fa molt de temps que planeja la seva venjança

David Flores Carrasco ha rebut una notícia que l'ha deixat sense alè: la seva mare ja ha gravat la segona part del documental. 'En el nombre de Rocío' ha posat en perill la continuïtat de Carrasco a Telecinco, però finalment tot segueix en ordre.

David Flores tenia l'esperança que la justícia frenés el projecte perquè suposadament atempta contra la intimitat de la seva àvia. Gloria Camila va interposar una demanda per protegir els drets de «la més gran», tot i que aquesta estratègia ha estat en va.

Rocío Carrasco no ha canviat d'opinió i està disposada a desemmascarar tots els seus enemics, entre els quals es troba Ortega Cano. Acusen el torero d'aliar-se amb Antonio David Flores per convertir la vida de la seva fillastra en un autèntic infern.

David Flores Carrasco veurà com el nom del seu pare torna a estar esquitxat per escàndols que únicament busquen fer mal. El jove no entén el motiu de l'odi dels seus pares i no sap com comportar-se.

Telecinco no està fent res perquè la guerra familiar de Rociíto s'acabi, ja que està interessat en el seu testimoni. A poc a poc, es van coneixent detalls del nou documental i les persones properes a Antonio David Flores ja han començat a tremolar. 

David Flores rep una mala notícia

David Flores Carrasco ha intentat que els seus pares enterrin la destral de guerra, de fet ha demanat ajuda a la justícia per frenar la batalla. Els ha denunciat i l'única condició que posa per retirar la demanda és que signin la pau.

No obstant això, Rocío està convençuda que tot és una estratègia del seu exmarit per sortir beneficiat als jutjats. Està a punt de guanyar-la i si decideix passar pàgina, tot el que ha aconseguit a 'Explicar la verdad para seguir viva' no servirà de res.

El nou documental no només atemptarà contra la família Mohedano i contra Ortega Cano, sinó que també donarà detalls del procés judicial. David Flores es nega a tornar a veure patir el seu pare i la seva germana, que tornaran a la primera línia del conflicte.

Alguns mitjans asseguren, gràcies a una filtració de Telecinco, que Carrasco va començar a gravar la docusèrie fa un mes i mig. Els seus detractors ja han començat a treballar després de conèixer la notícia i sembla que tenen un objectiu: acabar amb Carlota Corredera.

 

Carlota Corredera, a punt de l'acomiadament

David Flores Carrasco podrà consolar-se amb una cosa: el seu pare no és l'única víctima de la batalla mediàtica. Carlota Corredera, presentadora del documental, s'ha vist embolicada en una polèmica que podria acabar amb la seva reputació a Telecinco.

Segons ha sortit publicat, fonts pròximes a la cadena confirmen que el lloc de treball de la gallega corre perill. Els seus responsables no saben si comptar amb ella en el segon documental perquè en la primera part es va implicar massa.

Antonio David Flores ha derrotat La Fàbrica de la Tele, productora que està darrere de 'Explicar la verdad para seguir viva'. Gran part del públic ha canviat de bàndol i han començat a carregar contra Rocío Carrasco .

El petit David admira els seus dos pares, així que no se sent còmode amb la baralla. Les últimes notícies l'han tornat a situar al centre de la polèmica, atreviment que podria desestabilitzar-lo.

Les seves circumstàncies personals l'han convertit en una persona massa sensible i qualsevol moviment l'afecta. 'En el nombre de Rocío' serà un cop dur, ja que l'únic que volia és que la seva família mantingués les maneres.