Belén Esteban enfadada a Sálvame

Mobilització sense precedents per acabar amb Sálvame: «La marea enfonsa»

Els detractors de 'Sálvame' inicien un boicot que comença a donar resultats

Fa mesos que 'Sálvame' viu una de les èpoques més baixes de la seva història. El posicionament que ha aconseguit després de l'estrena del documental de Rocío li ha passat factura. Part de l'audiència no comparteix la seva defensa a ultrança i ha decidit desvincular-se del programa de manera definitiva.

Com a conseqüència, l'espai presentat per Jorge Javier ja no lidera les tardes, perdent llocs davant d'Antena 3. La sèrie turca 'Tierra Amarga' els ha robat el lideratge i 'Pasapalabra' segueix imparable.

Les raons del daltabaix poden ser diverses, però la veritat és que la força dels defensors d'Antonio David és cada vegada més gran. La coneguda «marea blava» creix per moments amb els detractors de 'Sálvame'. Un moviment que posa en escac el programa vespertí de Telecinco.

La mobilització que amenaça 'Sálvame'

'Sálvame' sempre ha tingut els seus detractors, però fa uns mesos que la seva estabilitat televisiva està més amenaçada que mai. La sèrie de Rocío i les conseqüències que va tenir sobre Antonio David han estat la gota que ha fet vessar el got de la paciència.

Per demostrar el cansament dels espectadors, es va crear la coneguda «marea blava» en suport a l'exguàrdia civil. Un moviment que aglutina els detractors del programa i els defensors de l'excol·laborador.

L'objectiu d'aquest grup és intentar treure l'audiència de 'Sálvame' mitjançant un boicot que circula per les xarxes socials. Sembla que, a poc a poc, ho està aconseguint i el programa ja no lidera les tardes.

Els seguidors d'Antonio David tenen amb doble objectiu. D'una banda, baixar l'audiència de 'Sálvame' i, de l'altra, reforçar el seu màxim competidor, Antena 3. Per això intenten convèncer i animar que els espectadors vegin 'Tierra Amarga', l'exitosa sèrie turca d'Atresmedia.

De fet, aquest boicot ja està donant els seus fruits. El culebró ja ha aconseguit treure el lideratge de les tardes a 'Sálvame', que cada vegada es queda més tocat.

Boicot permanent a 'Sálvame'

No és la primera vegada que les xarxes socials es bolquen i demanen un boicot al programa de Jorge Javier. Carlota Corredera va estar al punt de mira durant aquest estiu i van arribar a demanar el seu acomiadament immediat.

Alguns seguidors del programa no el volen veure quan la gallega el presenta. Un sentiment que va néixer a causa del seu fort posicionament feminista i la defensa a la filla de la chipionera.

Tal va ser la repercussió que va tenir, que van assenyalar la presentadora com la culpable de l'enfonsament del programa. Van ser uns mesos durs per Corredera, que va viure l'agost més desastrós des de fa anys.

A més, ara que la justícia ha donat la raó a Antonio David, els seguidors de la «marea blava» s'han vist reforçats. Afirmen que aniran a totes i que aconseguiran el daltabaix definitiu de 'Sálvame'.

No obstant això, la imatge que han escollit per representar aquest moviment no ha estat la més encertada. Es tracta d'un vídeo que es va fer popular per la seva càrrega feminista, de manera que costa relacionar-lo amb Antonio David.

«Quina gràcia que utilitzis un vídeo feminista per defensar un maltractador, sou podridura de persones», assenyalava una usuària.

Sigui com sigui, la veritat és que la venjança dels anti-'Sálvame' està servida i posa en risc la seva presència televisiva.