Fotografia de Gerard Piqué i Clara Chía somrient i mirant a càmera

Laura Fa revela que Gerard Piqué va tallar amb Clara Chía: tot el que se'n sap

Piqué es va penedir en un primer moment d'estar amb la seva actual parella

La ruptura de Gerard Piqué i Shakira continua portant cua. Que si les cançons de Shakira, que si la retirada de Piqué, que si què passarà amb els nens, que si l'aparició de Clara Chía... d'episodis n'hi ha per donar i per vendre. Ara, però, Laura Fa i Lorena Vázquez han sorprès amb una nova exclusiva: Piqué va tallar amb Clara Chía quan Shakira es va assabentar de l'aventura entre el futbolista i la jove estudiant. 

Va ser durant l'abril de l'any 2022. Shakira i Piqué no travessaven un bon moment com a parella i Piqué passava algunes nits al pis que conservava de la seva època de solter al carrer Muntaner. En aquest context, Shakira s'hauria assabentat de la infidelitat de Piqué amb Clara Chía. Tot hauria esclatat aleshores, si no hagués estat perquè Piqué va prendre una decisió dràstica: deixar Chía de banda i intentar tornar amb Shakira

Imatge de Gerard Piqué amb la seva exparella, Shakira, a l'aeroport
Piqué i Shakira no passaven per un bon moment quan el futbolista va conèixer Clara Chía | GTRES

La reconciliació, però, va anar pel pedregar. «Ho van intentar, però no va funcionar. La seva va ser, i és, una relació molt passional, per al bo i per al dolent. Ell va tornar, de nou, al seu pis del carrer Muntaner i a gaudir de la seva vida de solter», escriuen Fa i Vázquez a 'El Periódico'.

"Shakira, en aquell moment, desconeixia per complet la relació que el seu ex ja mantenia amb Clara Chía i no va anar fins al mes d'agost quan li va posar nom i de cara a la seva substituta", sentencien. 

L'anonimat progressiu de la parella

Poc a poc, Gerard Piqué i Shakira van desapareixent de la primera plana del món gossip. La retirada de Gerard Piqué dels terrenys de joc l'ajuda a mantenir un perfil baix, tot i el seu èxit com a cara visible de la Kings League. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Shakira, mentrestant, sembla que comença a deixar de banda l'afer Gerard Piqué i se centra amb la seva carrera professional. La gran pugna entre la parella, però, continua sent la dels nens. Milan i Sasha son els grans perjudicats de tot l'assumpte, ja que, matriculats a l'escola a Miami, van haver de tallar d'un dia per l'altre tots els seus fils amb Barcelona