Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Daniel Sancho seriós mentre estava detingut

Les audiències d'ahir converteixen Daniel Sancho en salvador d'un programa mític

Les audiències del dia 16 d'agost parlen per elles mateixes

L'audiència d'ahir, dia 16 d'agost de 2023, va ser liderada per Antena 3 (11,5%), seguit de La 1 amb un 9,8%, Telecinco (8,9%), La Sexta (5,8%) ) i Cuatro (5,2%).

Matí: El concurs que lidera la franja

Al matí, 'La ruleta de la suerte' de Jorge Fernández va arrasar amb un 20% i va ser el programa més vist de la franja horària. El concurs que s'emet a Antena 3, ja fa anys que lidera, ja que el format és un dels més populars de la televisió espanyola.

En segona posició, la Semifinal del Mundial Femení entre Austràlia-Anglaterra va marcar un 14,6% a La 1 i la compareixença del President del Govern a La Sexta va aconseguir un modest 8,9%.

Imatge de Laura Moure amb Jorge Fernández a 'La ruleta de la suerte'
'La ruleta de la suerte' continua marcant el pas | @laumou, Instagram

Sobretaula i tarda: La Sexta perd força

Entrant ja a la sobretaula i tarda, la ficció espanyola de 'La promesa' va aconseguir la màxima audiència amb un 12,7% a La 1 , seguit d'''Así es la vida', amb un 9,3%. El programa de cor, presentat per Sandra Barneda i César Muñoz, a poc a poc agafa aire i escala posicions.

En el cas de 'Zapeando' (5,6%) i 'Más vale tarde' (5,9%), van baixar unes dècimes respecte a emissions anteriors, ja que els dos formats de La Sexta estan tenint una temporada televisiva força pobra en audiències.

Dani Mateo mirant de banda a Zapeando
El programa de Dani Mateo, 'Zapeando' perd audiència | Atresmedia

'Late night' : L'aposta de Cuatro

Al 'late night' , el programa més vist va ser 'Viaje al centro de la tele' a La 1, que va aconseguir un 8,0%, baixant del doble dígit la seva quota habitual.

A Cuatro van apostar per fer reposició del seu espai 'Viajeros Cuatro' amb força èxit (7,0%) i el cinema de Telecinco va baixar dos punts (6,0%).

'Prime time': Caiguda greu a Telecinco

Finalment, en el cas del 'prime time', és a dir, la franja horària on hi ha més audiència, 'El puente de las mentiras' a La 1 va liderar amb un 7,5%, tot i que els seus resultats són més baixos que en altres audiències.

El cinema de Telecinco va tenir una caiguda fatal i va perdre -3,5 punts en una setmana (6,3%) i 'Viajeros Cuatro' (7,2%) va millorar amb el seu episodi a Tailàndia.

El programa de Cuatro, que estava perdent força, ha estat salvat gràcies al polèmic Daniel Sancho, després del seu arrest a Tailàndia per matar i esquarterar el cos d'un metge colombià.