Imanol Alguacil amb l'escut de la Reial Societat al costat

Bomba! Li va dir NO al Barça pel United i ara està negociant amb la Reial Societat

L'arribada del jugador podria fer el salt de qualitat suficient a la plantilla per complir les aspiracions europees

La Reial Societat continua intentant millorar la seva plantilla i els últims dies ha oficialitzat la incorporació d'André Silva, però esperen més fitxatges. Els rumors comuns que sorgeixen en època de fitxatges col·loquen a l'òrbita de l'equip basc Donny Van de Beek. El jugador del Manchester United quasi no ha tingut continuïtat a causa d'algunes lesions o el seu baix rendiment. Per això mateix, busca un nou destí on es pugui sentir valorat i la directiva d'Imanol Alguacil s'ha interessat en el neerlandès.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

La Reial Societat busca suplir la terrible baixa de David Silva, i creuen que Donny Van de Beek pot ser l'elegit. El futbolista, que una vegada va destacar enormement a l'Ajax, va ser comparat futbolísticament amb Frenkie de Jong per la seva projecció. El Barça en algun moment va mostrar interès en el jugador, però finalment es va descartar la seva incorporació a causa de l'alt preu que demanaven i per la seva similitud al seu compatriota culer.

La Reial Societat es fixa en Donny Van de Beek per mantenir les seves aspiracions europees

Des de l'arribada de Donny Van de Beek al Manchester United, el neerlandès ha estat lluny del nivell que una vegada va mostrar a l'Ajax. Tot i que Ole Gunnar Solskjaer va insistir perquè es fes el seu fitxatge, el primer any amb prou feines va tenir continuïtat. Les oportunitats de titularitat van ser escasses, i el talentós esportista es va veure relegat a un paper secundari a la plantilla. A l'estiu de 2021 va sortir cedit a l'Everton, on tot just va disputar 483 minuts, amb la compareixença d'Erik ten Hag com a entrenador «Red Devil» el jugador esperava tornar a tenir oportunitats, però no va ser així.

Aquesta possible cessió a la Reial Societat representa una gran oportunitat per al jove de 26 anys. Ja que el club basc ha destacat en els darrers anys pel seu futbol de toc i necessiten un jugador del seu perfil. La cessió permetrà a Donny Van de Beek estar sota les ordres d'Imanol Alguacil, que a priori aposta per l'arribada del neerlandès. El migcampista té molt de recorregut, amb el seu desplegament físic pot ser capaç d'ajudar l'equip a pressionar a dalt, atacar els espais i arribar a l'àrea des de segona línia.

La versatilitat que mostra Donny Van de Beek pot aportar un salt de qualitat a la plantilla. El jugador ha tingut etapes on ha jugat com a mig centre defensiu, com a interior, però també de mitjapunta. A la seva etapa a l'Ajax, el neerlandès va destacar per la seva capacitat golejadora i d'assistent. Aquestes virtuts el va fer ser molt desitjat i cotitzat per clubs europeus, tot i això, en la seva estada a Manchester no ha pogut lluir.

La cessió de Donny Van de Beek a la Reial Societat podria convertir-se en un dels fitxatges més destacats de LaLiga. El migcampista ha generat una gran expectació als aficionats del club basc, que esperen ansiosos veure en acció el talentós migcampista neerlandès. L'estil que proposa l'equip blanciblau podria potenciar les seves habilitats, el jugador podria tenir continuïtat i revaloritzar-se, que és el que busca el Manchester United. La seva arribada pot fer el salt de qualitat necessari perquè la plantilla, pugui lluitar a la fase de grups de la Champions League i tractar de repetir la quarta posició a LaLiga.