Primer pla de la presentadora Sandra Barneda somrient i mirant a càmera a la premiere de 'Company'

Sandra Barneda i el seu pas per quiròfan: mai abans n'havia parlat

Sandra Barneda s'ha sincerat sobre un aspecte molt personal

Sandra Barneda s'ha sincerat completament. Ha estat aquest dijous, 24 d'agost, al programa que presenta a Telecinco, 'Así es la vida'.

I és que en una conversa sobre operacions i retocs estètics, Sandra Barneda no ha tingut pèls a la llengua. D'aquesta manera, ha decidit confessar la seva experiència personal a tots els seguidors del programa.

Sandra Barneda, més sincera que mai

Sandra Barneda no ha tingut cap mena de pudor a confessar-ho. Ha estat durant el seu programa, 'Así es la vida', que presenta des de fa pocs mesos cada tarda a Telecinco.

El tema del dia eren les operacions i els retocs estètics. Una qüestió que decidien abordar amb un expert en aquest tipus de cirurgies. En especial, la seva presència es devia perquè fes una anàlisi dels retocs al llarg de la vida del cantant Julio Iglesias.

Un fet que va servir, sens cap mena de dubte, perquè els col·laboradors poguessin plantejar-li dubtes i preguntes. «Moltíssimes gràcies per il·lustrar-nos sobre aquestes qüestions», tancava el tema Sandra Barneda. «A la taula hi estaven molt interessats tots i seguirien parlant de retocs estètics».

Primer pla de la presentadora Sandra Barneda parlant a càmera al programa 'Así es la vida'
És la primera vegada que Sandra Barneda parla sobre la seva operació estètica | Mediaset

Sandra Barneda: «M'he fet retocs estètics»

I ha estat en aquell precís moment quan un col·laborador del programa, Antonio Montero, ha volgut lloar Sandra Barneda. «Sandra no necessita res, però perquè és una privilegiada de la natura».

Tot i això, la presentadora d''Así es la vida' no va trigar a desmentir-lo. «No, no, no. Jo sí que me n'he fet», contestava ràpidament Sandra Barneda.

«Les ulleres me les vaig treure. Tenia de genètica les bosses i me les vaig treure», va revelar la periodista a Telecinco. D'aquesta manera, Sandra Barneda va reconèixer que ella també havia passat pel quiròfan per fer-se una cirurgia estètica.

Així i tot, també va confessar que fer el pas li va fer por. «Em fa pànic entrar al quiròfan. Tenia molta por», sorprenia.

Tot i aquesta por inicial, Sandra Barneda va acabar molt satisfeta amb els resultats de l'operació. «Com sempre, t'has de deixar aconsellar i anar a un bon metge», aconsellava tots els seguidors d''Así es la vida'.

Després de l'adeu definitiu de la graella de 'Sálvame', ha estat Barneda qui ha arribat per substituir-lo les tardes entre setmana. Tot i que, això sí, amb molt menor èxit en audiència.

La tasca que tenia al davant, seguir les petjades d'un dels programes més recordats de Telecinco, no era fàcil. I encara menys en un moment en què la cadena està patint tants canvis a la graella. Uns que els espectadors semblen no haver acceptat de bon grat.