Primer pla de Llucià Ferrer, presentador de l''Atrapa'm si pots' de TV3

Llucià Ferrer, de TV3, i la foto que sorprèn els seus seguidors: «T'has aprimat?»

El presentador de l''Atrapa'm' ha sorprès els seus seguidors

Llucià Ferrer és una de les cares que més hem vist a TV3 aquest estiu. La realitat és que el seu concurs, l''Atrapa'm si pots', ha esdevingut un dels programes més estimats per l'audiència.

És tant l'èxit que el programa s'ha convertit en una de les grans apostes de la corpo per a aquesta temporada. El concurs, que s'emetia, fins ara, els caps de setmana, es passarà a emetre diàriament, igual que aquest estiu.

Per tant, a partir del mes de setembre, Llucià Ferrer presentarà el concurs diàriament, de 19:15 a 20:15. A més, el presentador podrà estar a prop dels seus perquè el programa s'enregistrarà a Barcelona i no a València o Saragossa, com fins ara.

Abans de començar la nova temporada, el presentador està aprofitant els darrers dies d'estiu per desconnectar amb la família i els amics. Ara, una foto que ha publicat al seu perfil d'Instagram, ha fet sorprendre els seus seguidors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Llucià Ferrer sorprèn

Llucià Ferrer ha canviat completament de paisatge. Ha canviat els platós per la platja per gaudir de les vacances. A les seves xarxes socials, ha publicat una imatge on se'l veu somrient i feliç on demostra que s'ho està passant molt bé.

Des del que sembla la barra d'una guingueta, el presentador ha compartit una imatge on mostra on passarà la major part del temps aquests dies.

«Aquí ho tenim. El 'posturetis' de l'estiu!», ha indicat Llucià Ferrer a la publicació. Sol, platja i sorra és el que vol per gaudir dels pròxims dies a la Costa Brava.

El seu aspecte a la imatge és el que més s'han fixat els seus seguidors. La realitat és que han estat molts els que han comentat la manera com es troba el presentador. Alguns companys, com Elena Gadel, també li han comentat: «Oncle sexy», ha escrit la cantant.

«T'afavoreix l'estiu, estàs molt maco», «Estàs molt prim, és la tele que t'engreixa. Salut!», «Llucià et veus molt maco, la gorra et queda molt bonica», o «Feliç estiu» són alguns dels comentaris que ha rebut la publicació.