Imatge primer pla d'Agnès Marquès

El missatge d'Agnès Marquès, de TV3, sobre l'afer amb Luis Rubiales: foto polèmica

La presentadora de 'Planta Baixa' respon a la polèmica de Luis Rubiales amb una imatge que ho confirma tot

L'assumpte de Luis Rubiales és en boca de tots. No només pel petó indecent a Jenni Hermoso, sinó que el seu comportament durant el partit també està rebent crítiques molt dures. La presentadora catalana Agnès Marquès ha deixat ben clara la seva posició a l'última imatge que ha compartit al seu perfil d'Instagram.

Luis Rubiales al punt de mira

El president de la RFEF té tota la seva carrera professional sobre la corda fluixa. Després que la Selecció Espanyola de Futbol Femení guanyarà el Mundial, Luis Rubiales va fer un petó a la boca a Jenni Hermoso davant de milions d'espectadors.

El que semblava un acte «innocent», va desencadenar una forta polèmica. La gent està criticant el petó de Rubiales i exigeixen la seva dimissió. Fins i tot el del president en funcions, Pedro Sánchez, condemna aquest esdeveniment i assegura que les disculpes «no són suficients».

Aquest mateix dijous, la Comissió Disciplinària de la FIFA ha obert un expedient disciplinari a Luis Rubiales pel petó sense consentiment a Jennifer Hermoso, a part del seu comportament obscè a la pista.

Imatge de Luis Rubiales entregant a Jenni Hermoso la camiseta de la selecció espanyola de futbol femení
Luis Rubiales va besar sense consentiment Jenni Hermoso | Europa Press

Danae Boronat contra el president de la RFEF

Davant d'aquest escàndol, diverses personalitats televisives s'han pronunciat. Ja ho vam veure amb Danae Boronat, que va advertir els seus seguidors d'anar amb compte amb el que publiquen perquè un comentari podria acabar en una demanda. «Com han fet amb mi», remarca la presentadora de 'Zona Franca'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Agnès Marquès retreu el comportament de Rubiales

Agnès Marquès ha estat una altra de les presentadores que s'ha posicionat, això sí, sense dir cap paraula. A les seves històries d'Instagram ha compartit un fil amb imatges que comparen Luis Rubiales i el personatge d'Homer Simpson.

La presentadora de 'Planta Baixa' s'ha centrat en una imatge en concret on Rubiales s'agafa les parts en forma de burla durant la final del Mundial femení.

Imatgn instastory d'Agnès Marquès comparació de Luis Rubiales i Homer Simpson
Instastory d'Agnès Marquès | instagram , @marquesagnes

Un gest molt inadequat

Diuen que una imatge diu més que mil paraules i en aquest cas és veritat. Agnès Marquès, una presentadora de TV3 i sobretot feminista, ha condemnat l'actitud que l'actual president de la RFEF va tenir durant la final del Mundial.

Concretament, aquesta imatge fa referència a un vídeo de Luis Rubiales que es va viralitzar a les xarxes. El president de RFEF està a la llotja de les autoritats i fa un gest molt obscè davant de tots per burlar-se de les contrincants al camp.

Un suport indiscutible

Agnès Marquès sembla donar tot el seu suport a Jenni Hermoso, ja que en la història següent publica un fil on es critica el titular d'una revista que victimitza Rubiales i deixa la víctima real, en aquest cas la jugadora Hermoso, com si hagués fet alguna cosa dolenta.

Imtage instastory d'Agnès Marquès crítica a portada
Marquès es posiciona | instagram , @marquesagnes

La presentadora de TV3 condemna els actes del president de la RFEF i publica la seva desaprovació a les xarxes. Això sí, Agnès ha preferit ometre les paraules per evitar ser la següent a rebre una denúncia de Rubiales.