Primer pla de Toni Cruanyes somrient a la presentació del seu darrer llibre

Impacte pel canvi d'imatge de Toni Cruanyes abans de tornar a TV3

Toni Cruanyes ha sorprès tots els espectadors de TV3

Toni Cruanyes ha impactat tots els seus seguidors amb una imatge inesperada. El mític presentador del 'TN Vespre' de TV3 ha aparegut en les últimes hores amb un sorprenent canvi de look.

El periodista ha penjat un story al seu Instagram com no el solem veure a la televisió. Amb els cabells i la barba totalment blancs. Un fet que ha deixat tots els espectadors de la televisió catalana completament en xoc aquest dimecres.

Toni Cruanyes i el canvi que sorprèn

Toni Cruanyes ha sorprès molts amb la fotografia que ha penjat a les xarxes socials aquest dimecres. Hi apareix el periodista amb els cabells i la barba completament blancs.

Una cosa que ha impactat molts dels seus seguidors, ja que és una imatge seva, fins ara, poc habitual. Tot i això, amb les vacances i el temps lliure un es relaxa i prefereix oblidar el dia a dia. El més primordial és descansar i això és, sens dubte, el que ha fet Toni Cruanyes en aquesta ocasió.

Gaudint de les vacances a Bordeus, al sud-oest de França, és com ha volgut fer públic el seu sorprenent i inèdit canvi d'imatge.

A través d'un story d'Instagram, vèiem que Toni Cruanyes ha deixat enrere els seus cabells i barba de color castany. Amb altres paraules, ha deixat de tenyir-se per donar pas als cabells blancs.

Muntatge d'una story de Toni Cruanyes somrient amb una copa de vi a la mà i amb els cabells canosos
Toni Cruanyes sorprèn amb els cabells canosos | instagram , @toni_cruanyes

I és que no és habitual veure Toni Cruanyes així. No sol aparèixer així als platós, almenys fins al mes de juliol passat.

Encara que és una cosa inevitable amb el pas dels anys, Toni Cruanyes ho havia aconseguit dissimular al 'Telenotícies' de TV3 fins ara.

Si bé és cert que abans de marxar de vacances el presentador ja va mostrar un canvi lleu. Va aparèixer amb els cabells una mica més blancs del normal al 'TN Vespre'.

I també al debat posterior a les eleccions del 23J. Una cosa que, com ara podem veure, sembla que a més de cara al setembre.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Les merescudes vacances de Toni Cruanyes

Toni Cruanyes està gaudint de les seves merescudes vacances. El periodista de TV3 es troba actualment a Bordeus, a la regió d'Aquitània, la costa atlàntica francesa.

Un viatge que està compartint amb el marit, el diputat d'ERC al Parlament, Eugení Villalbí. I també amb els fills, l'Elies, de 8 anys, i la Joana, de 3.

Va ser ja a principis d'aquest mes, el 2 d'agost passat, ja passades les eleccions del 23J, quan va poder marxar i deixar el 'TN' a les mans de Carles Costa.

De fet, la sorpresa de les eleccions va fer que Cruanyes hagués de quedar-se més temps a la pantalla, i anul·lar una escapada a Horta de Sant Joan que tenia prevista.

Però ara es mostra feliç a Instagram, gaudint d'una ruta de vins a França. Toni Cruanyes demostra que sap aprofitar molt bé aquests darrers dies abans de tornar a la televisió a principis de setembre.